Ontwerpsalon tuinontwerp Afra van Ruiten

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Assumburg 78 , 2402 KT Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland

E-mail

Over Ontwerpsalon tuinontwerp Afra van Ruiten

Bureau voor tuinontwerp

De Ontwerpsalon is het ontwerpbureau van Afra van Ruiten in Alphen aan den Rijn. Er worden tuinen ontworpen voor particulieren, scholen en bedrijven. Van kleine balkontuinen tot buitenruimten bij landgoederen.

Iedereen heeft wensen voor de tuin. De plaatsing, grond en omgeving van de tuin is overal anders. Hierdoor is maatwerk nodig bij het ontwerpen van een tuin. Telkens wordt naar de juiste vorm voor het ontwerp gezocht. Er wordt gestreefd naar doordachte eenvoud.

Tuinen en huizen horen bij elkaar. Het is belangrijk dat de tuin bij het huis en zijn omgeving past. Zo is de stijl van het huis een van de uitgangspunten tijdens het ontwerpen. Een tuinontwerp gaat bovenal leven en bewegen door de beplanting. Hierbij wordt gelet op de sierwaarde het gehele jaar door.

Bij een goed ontwerp past de tuin bij de wensen en mogelijkheden. Het resultaat is een tuin om in te ontspannen!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/ontwerpsalon

Categorieën: Landscaping & Gardening

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Ontwerpsalon tuinontwerp Afra van Ruiten in Assumburg 78, Alphen aan den Rijn Zuid-Holland 2402 KT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Alphen aan den Rijn Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Alphen aan den Rijn Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Alphen aan den Rijn Zuid-Holland, 2402 KT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821764]