Flinke uitbreiding zon- en sneeuwbestemmingen bij Peter Langhout Reizen

Door: Peter Langhout Reizen  12-10-2006
Trefwoorden: Reizen

Alphen aan den Rijn, 11 oktober 2006 –Peter Langhout Reizen heeft het aanbod aan vakantiereizen voor dit najaar en de winter flink uitgebreid. Ten opzichte van vorig jaar zijn er 38 nieuwe bestemmingen en is het aantal hotels waaruit men kan kiezen met 362 toegenomen. Nieuw in het winterprogramma is het aanbod van vakantiereizen naar China. Peter Langhout Reizen voldoet hiermee aan de groeiende vraag naar goed georganiseerde en vooral scherp geprijsde vakanties.

Peter Langhout Reizen biedt deze winter meer dan 170 bestemmingen aan in Oostenrijk, Italië, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Tsjechië. Zo boekt men al 7 nachten in Les 3 Vallees vanaf 70 euro. Dit is inclusief BTW en zonder extra toeslagen. Daarnaast is er ook deze winter veel belangstelling voor stedentrips en reizen naar de zon. Turkije, Tunesië en Egypte blijven populair. Peter Langhout kan, mede dankzij de nieuwe partner Sun Group in Turkije, de klant meer keuze bieden in hotels langs de Turkse kust. Alle winterzon bestemmingen binnen Europa worden aangevlogen met Transavia.

Bij Peter Langhout Reizen, de tour operator waar de klant zonder tussenkomst van een derde partij, direct zelf kan boeken, neemt de vraag naar een tweede vakantie in de winterperiode weer toe. Het totale aanbod van Peter Langhout Reizen is te vinden op de geheel vernieuwde website www.peterlanghout.nl  of in de reisgids. De winter- en najaarsgids van 227 pagina’s is deze week in een oplage van 400.000 exemplaren verstuurd. De promotie van het winteraanbod zal ondersteund worden met een TV campagne. En medio december zal de zomergids voor 2007 uitkomen.

Trefwoorden: Reizen

Contact Peter Langhout Reizen

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share