Hans Bommer treedt toe tot directie Peter Langhout Reizen

Hans Bommer treedt toe tot directie Peter Langhout Reizen van Peter Langhout Reizen

Door: Peter Langhout Reizen  08-01-2009
Trefwoorden: Vakantie, Reizen, Busreizen

Met ingang van 5 januari 2009 is Hans Bommer toegetreden tot de directie van Peter Langhout Reizen in Alphen aan den Rijn (onderdeel van Benga B.V.). Bommer zal zich met name gaan bezighouden met de ontwikkeling en het in de markt zetten van nieuwe en vernieuwende producten met als doel de positie van het label Peter Langhout Reizen verder in de markt te versterken. Ad hoc- en kansinkoop zullen daarbij een belangrijke rol spelen.

Hans Bommer is geen onbekende in de reiswereld. Van 1974 tot 1984 heeft hij als rechterhand van Hans de Jong bij de Jong Intra Vakanties in Ridderkerk gewerkt. Daarna heeft hij een eigen reisorganisatie - Ster vakanties - gehad. In 1988 is Ster Vakanties gefuseerd met KRAS en ontstond het label “KRAS Stervakanties”. Gedurende 16 jaar was Bommer commercieel directeur bij KRAS Stervakanties en van 2004-2006 stond hij aan de leiding van het bedrijf als algemeen directeur.

De afgelopen twee jaar was stond Bommer onder contract bij van der Valk vakanties, eveneens in Alphen aan den Rijn, waar hij als commercieel directeur eveneens verantwoordelijk was voor een forse uitbreiding van het reisaanbod.

Hans Bommer is 60 jaar en wil de laatste jaren van zijn carrière nog één grote uitdaging aangaan. Die heeft hij gevonden bij Benga B.V. “Peter Langhout is al sterk in traditionele busreizen, daar valt niet veel aan toe te voegen. Maar op het gebied van ad hoc inkoop en uitbreiding van bestaand aanbod zijn er veel kansen”, aldus Bommer, die Langhout omschrijft als 'de meest dynamische en agressieve directseller van Nederland'.

Algemeen directeur Eugène Casteleijn voegt hieraan toe: “Wij zijn ervan overtuigd, dat het binnenhalen van Hans Bommer positief zal bijdragen aan de groeistrategie die Peter Langhout Reizen heeft ingezet”.

Trefwoorden: Autoreizen, Busreizen, Reizen, Vakantie, Vakanties, Vliegreizen