Peter Langhout presenteert nieuwe bussen

Door: Peter Langhout Reizen  22-09-2008
Trefwoorden: Vakantie, Reizen, Busreis

Peter Langhout Reizen is deze week aanwezig op de 50 Plus beurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Met trots presenteert de organisatie hier een van de nieuwe touringcars die volledig is aangepast aan de huisstijl van Peter Langhout Reizen. Het betreft een compleet nieuwe Mercedes touringcar van het touringcarbedrijf Havi Travel. Het gaat goed met de busreizen en derhalve zullen de komende maanden meerdere touringcars voorzien worden van dezelfde uitingen.

Peter Langhout Reizen constateert een forse stijging van het aantal busreizen ten opzichte van vorig jaar. Met name de excursie- en rondreizen doen het goed. Deze productgroep vertoont de afgelopen maanden continue dubbele groeicijfers en de verwachtingen voor 2009 zijn positief.

Door de sterke groei van het aantal busreizen heeft de organisatie besloten voor komend jaar meerdere touringcars in de huisstijl van Peter Langhout Reizen te zetten. Hiermee vergroot Peter Langhout de herkenbaarheid van haar label op de Nederlandse weg, hetgeen het vertrouwen van de consument ten goede zal komen.

De 50-plusser is een belangrijke doelgroep van Peter Langhout Reizen. En om die reden is besloten de nieuwe touringcars tijdens de 50 Plus beurs in de Jaarbeurs te presenteren.

Voor meer informatie over de reizen van Peter Langhout Reizen verwijzen wij u naar www.peterlanghout.nl.

Trefwoorden: Busreis, Busreizen, Excursiereizen, Reizen, Toerisme, Vakantie, Vakanties