Peter Langhout Reizen biedt wintersportaanbod enorm uit

Peter Langhout Reizen biedt wintersportaanbod enorm uit van Peter Langhout Reizen

Door: Peter Langhout Reizen  14-07-2008
Trefwoorden: Vakantie, Reizen, Toerisme

Keuze uit 1400 accommodaties op 200 bestemmingen

Terwijl de meeste mensen nog volop bezig zijn met de zomervakantie, stromen de eerste boekingen voor de wintersport bij Peter Langhout Reizen al binnen. Komend wintersportseizoen werkt Peter Langhout Reizen samen met Skihorizon, onderdeel van Travelhorizon; een internationale reisorganisatie met vestigingen in o.a. Frankrijk, Duitsland, Engeland, België en Nederland. SkiHorizon heeft een zeer sterke inkooppositie op de Europese skimarkt, waardoor consumenten ervan verzekerd zijn, dat zij de accommodaties tegen uitstekende prijzen kunnen boeken. Continue worden er ‘storechecks’ gedaan om er zeker van te zijn dat de accommodaties tegen de beste prijzen aangeboden worden.

Door de samenwerking met Skihorizon biedt Peter Langhout Reizen haar klanten dit jaar de keuze uit maar liefst 1400 accommodaties op 200 verschillende bestemmingen in 8 Europese landen. Daarmee heeft Peter Langhout Reizen het breedste wintersportaanbod ooit. En naast het brede aanbod aan Europese bestemmingen, biedt de organisatie ook een aantal interessante bestemmingen aan in Canada en de USA, waaronder Colorado.

Ruim 75% van alle wintersporters gaat met eigen vervoer richting de wintersportgebieden. Daarom concentreert Peter Langhout Reizen zich in eerste instantie op dit segment. Klanten die met de auto richting de wintersport gaan - of zelf een goedkope vlucht boeken - vinden op de website van Peter Langhout Reizen ongetwijfeld een bestemming die aansluit bij de wensen. Alle populaire wintersportgebieden in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Duitsland en Tsjechië zijn vertegenwoordigd binnen het aanbod. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor wintersporters die kleinere gebieden willen ontdekken of die wintersport en zon willen combineren. Voor deze groep zijn de skigebieden in o.a. Andorra en de Spaanse Pyreneeën interessant.

Vroegboeken loont
Terwijl andere organisaties haar klanten voordeel bieden wanneer zij de vakantie in een vroeg stadium reserveren, biedt Peter Langhout Reizen haar klanten kortingen tot wel 10% aan vanaf de eerste week dat een groot aantal populaire skigebieden geopend zijn. Hierdoor zijn diverse accommodaties uitzonderlijk scherp geprijsd. Groot voordeel is tevens, dat het in het voorseizoen altijd een stuk rustiger is op de piste.

Zomerskiën
Voor degenen die niet kunnen wachten tot de start van het wintersportseizoen, heeft Peter Langhout Reizen ook een aantal accommodaties in haar pakket waar zomerskiën mogelijk is. Zo kunnen klanten onder meer tot 30 augustus gebruik maken van scherpe aanbiedingen naar Les Deux Alpes om aldaar te skiën op de gletsjer op 3300 meter hoogte.

Compleet pakket
Tot slot biedt Peter Langhout Reizen haar klanten de mogelijkheid om in Nederland al skipassen, verzekeringen, skilessen en materiaal bij te boeken. Kortom: een compleet pakket met een zeer ruime keuze voor elke wintersportliefhebber.

Trefwoorden: Autovakantie, Reizen, Toerisme, Vakantie