Peter Langhout Reizen breidt Kerstreizen enorm uit

Peter Langhout Reizen breidt Kerstreizen enorm uit van Peter Langhout Reizen

Door: Peter Langhout Reizen  01-07-2008
Trefwoorden: Vakantie, Reizen, Busreizen

Terwijl de meeste mensen nog volop bezig zijn met de zomervakantie, stromen de eerste boekingen voor de kerstreizen bij Peter Langhout Reizen binnen. Jarenlang biedt de organisatie al succesvol een groot aantal programma’s aan voor de gezelligste tijd van het jaar. Naast de reizen naar de zon en wintersport, hebben consumenten dit jaar ook weer de keuze uit ruim 45 specifieke kerstreizen naar tal van bestemmingen in Europa.

Het aanbod is zeer gevarieerd. Tal van bestemmingen in Duitsland, Frankrijk, Engeland, Italië, Tsjechië, Spanje en Oostenrijk maken deel uit van het programma. Op veler verzoek zijn de reizen naar Disneyland Resort Paris enorm uitgebreid. Klanten van Peter Langhout Reizen hebben dit jaar niet alleen de keuze tussen Kerst- en Nieuwjaars arrangementen. Zij kunnen ook kiezen uit hotels in diverse verschillende prijsklassen.

In verband met het succes in de afgelopen jaren, is ook het aantal reizen naar de Harz uitgebreid, met onder meer 3-daags arrangement inclusief een bezoek aan de kerstmarkten in Osnabrück. Daarnaast zijn een rondreis Wenen-Bratislava-Budapest en een kerstreis naar Berlijn o.a. nieuw in het programma opgenomen. Tevens zijn de populaire reizen naar Toscane en de Costa Brava, die Peter Langhout Reizen in de zomer al jaren succesvol aanbiedt, ook speciaal voor de kerstdagen ingekocht.

Kerstshoppen
Wie graag van de kerstsfeer wil genieten, maar de feestdagen zelf liever thuis viert, heeft de mogelijkheid om leuke en gevarieerde kerstshopping arrangementen te reserveren. Rond de feestdagen bruisen veel steden meer dan ooit. Klanten hebben voor de winkelarrangementen de keuze uit 1- of meerdaagse reizen. De kerstshopping arrangementen zijn een ideale manier om kennis te maken met interessante steden tijdens de meest sfeervolle tijd van het jaar. Gezellige kerstmarkten, prachtig versierde kerstbomen, kleurrijke winkeletalages en fraai verlichte historische gebouwen geven de steden vaak net wat extra cachet. Peter Langhout Reizen biedt onder meer arrangementen naar de Belgische steden (o.a. Brussel, Antwerpen en Gent),Düsseldorf, Münster, Dortmund, Keulen en Trier.

Trefwoorden: Autoreizen, Busreizen, Excursiereizen, Kerstreizen, Kerstshoppen, Reizen, Toerisme, Vakantie, Vakanties