Peter Langhout Reizen verhuist naar nieuwe locatie

Peter Langhout Reizen verhuist naar nieuwe locatie van Peter Langhout Reizen

Door: Peter Langhout Reizen  26-02-2013
Trefwoorden: Vakantie, Reisbureau, Toerisme

ALPHEN AAN DEN RIJN – Reisorganisatie Peter Langhout Reizen verhuist op 1 maart 2013 naar een nieuw kantoorpand aan de Prins Bernhardlaan 10 in Alphen aan den Rijn. De reden voor de verhuizing is de verkoop van het huidige pand aan de Castorstraat, dat de afgelopen jaren door Peter Langhout Reizen werd gehuurd.

Naar aanleiding van de verkoop van het pand aan de Castorstraat is Peter Langhout Reizen op zoek gegaan naar een nieuwe locatie. De organisatie is sinds de oprichting in 1987 gevestigd in Alphen aan de Rijn en heeft daarom bewust gekozen voor een nieuw pand in Alphen.

“De keuze voor de locatie aan de Prins Bernhardlaan is gemaakt vanwege de centrale ligging en de open structuur van het pand”, aldus een woordvoerder van de reisorganisatie. “Binnen de visie van onze organisatie staat de consument centraal. Teneinde snel in te kunnen spelen op de ontwikkelingen in de markt is het noodzakelijk dat iedereen binnen de organisatie continu op de hoogte is van elkaars werkzaamheden, Het nieuwe pand beschikt over veel open ruimtes, die ervoor zorgen dat onze werknemers optimaal met elkaar kunnen samenwerken. Korte lijnen zijn essentieel in de huidige, steeds veranderende toeristische branche en we hopen dat het nieuwe pand ertoe zal bijdragen dat wij nog sneller kunnen inspelen op de wensen van de klant”, aldus de reisorganisatie.

Huidig bezoekadres & reisbureau:
Peter Langhout Reizen
Castorstraat 1
2402 BV Alphen aan den Rijn

 

Bezoekadres & reisbureau vanaf 1 maart:
Peter Langhout Reizen 
Prins Bernhardlaan 10
2405 VT Alphen aan den Rijn


Postadres:
Postbus 481
2400 AL Alphen aan den Rijn

Email:

Tel: (0172) 46 88 00

Fax: (0172) 46 88 62

Peter Langhout Reizen

Peter Langhout Reizen is een reisorganisatie die met name gespecialiseerd is in busreizen; onder andere compleet verzorgde rondreizen door Europa, stedentrips en busreizen naar bekende pretparken zoals Disneyland® Paris. Daarnaast biedt de reisorganisatie diverse autovakanties, fietsreizen, cruise vakanties en zonvakanties aan. Het aanbod wordt continu uitgebreid om zo in te spelen op de wensen en de vraag van de huidige consument.  

Meer informatie over Peter Langhout Reizen vindt u op: .

Trefwoorden: Peter Langhout, Peter Langhout Reizen, Reisbureau, Toerisme, Vakantie,

Ander nieuws en updates van Peter Langhout Reizen

Nieuw: autorondreizen! van Peter Langhout Reizen thumbnail
05-04-2013

Nieuw: autorondreizen!

Peter Langhout Reizen biedt vanaf nu ook autorondreizen aan. Ideaal voor iedereen die graag veel wil zin in korte tijd en bij voorkeur met eigen vervoer reist. Kijk voor het aanbod op .


Ontdek de historie van ons Koningshuis van Peter Langhout Reizen thumbnail
21-02-2013

Ontdek de historie van ons Koningshuis

Ontdek de historie van ons Koningshuis tijdens een vakantie langs de plaatsen van de Oranjeroute. Peter Langhout Reizen biedt diverse reizen aan!


Tips voor een leuke fietsvakantie van Peter Langhout Reizen thumbnail
21-02-2013

Tips voor een leuke fietsvakantie

Steeds meer mensen die van fietsen houden boeken weleens een fietsvakantie. De beste tips voor een fietsvakantie volgens Peter Langhout Reizen.


21-02-2013

Speciale aandacht voor Duitse themaroutes

Duitsland is al jaren een populair vakantieland bij Peter Langhout Reizen. Daarom speciale aandacht voor Duitse themaroutes.


Peter Langhout Reizen biedt Sprookjesreizen aan van Peter Langhout Reizen thumbnail
19-12-2012

Peter Langhout Reizen biedt Sprookjesreizen aan

Ontdek de Duitse Sprookjesroute met Peter Langhout Reizen!


Welke kerstmarkten mag u niet missen? van Peter Langhout Reizen thumbnail
21-11-2012

Welke kerstmarkten mag u niet missen?

Ontdek met Peter Langhout Reizen niet alleen de bekende, maar ook de minder bekende kerstmarkten in de Nederland, Duitsland en België.