Peter Langhout schrapt brandstoftoeslag

Door: Peter Langhout Reizen  29-10-2008
Trefwoorden: Vakantie, Reizen, Busreis

De kredietcrisis houdt de gemoederen in Nederland flink bezig, ook in de reisbranche. De centrale vraag binnen de reisbranche is of de gevolgen van de crisis ook merkbaar zullen zijn in de reisindustrie. Peter Langhout Reizen constateert dat de boekingen vooralsnog niet worden beïnvloed door alle berichten in de media. De busreizen zitten zelfs in de lift en het boekjaar wordt positief afgesloten.

De organisatie is van mening dat in tijden van een dalend consumentenvertrouwen de prijs van vakanties van extra doorslaggevend belang is. Consumenten bezuinigen in moeilijke tijden wel op reizen, maar laten hun vakantie niet zonder meer voorbij gaan. Veel mensen gaan op zoek naar voordelige aanbiedingen. In plaats van een dure en verre reis, wordt gezocht naar bestemmingen dichter bij huis.

Peter Langhout Reizen is van mening dat daar een van de verklaringen ligt voor het feit dat de omzet binnen haar organisatie gestaag groeiende is en blijft. De organisatie staat immers bekend om haar scherpe prijsimago en het aanbod aan betaalbare reizen binnen Europa is groot. Daarnaast geldt dat de dure ecotax een extra stimulans is geweest voor de busreizen, waarbij de extra milieubelasting natuurlijk niet betaald hoeft te worden.

Om haar klanten te belonen voor het vertrouwen in de organisatie, maakt Peter Langhout de prijs van haar busreizen nog aantrekkelijker. In tijden waarin alles duurder wordt, schrapt de organisatie de eerder verplichte brandstoftoeslag op de busreizen. Dit geldt voor alle reizen met vertrek na 1 november a.s. Een direct voordeel voor de consument van € 7,50 p.p. per reis.

Voor meer informatie over de reizen van Peter Langhout Reizen verwijzen wij u naar www.peterlanghout.nl.

Trefwoorden: Busreis, Busreizen, Excursiereis, Excursiereizen, Reizen, Rondreizen, Toerisme, Vakantie, Vakanties