Pilates Club Alphen aan den Rijn

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dillenburg 4 , 2404 EV Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland

E-mail

Over Pilates Club Alphen aan den Rijn

De Pilates-methode is een uniek systeem van rek- en krachtoefeningen en is meer dan 80 jaar geleden door Joseph H. Pilates ontwikkeld. Van het beoefenen van Pilates krijg je sterke spieren, een betere houding, meer souplesse en een betere balans.

Pilates traint het hele lichaam
Pilates is niet zweverig, het is juist heel functioneel! Met Pilates leer je aan om je dieper gelegen spieren te activeren. Het is een ketentraining waarbij je hele lichaam wordt geprikkeld. Hierdoor worden overbelaste spieren ontlast en verwaarloosde spieren geactiveerd en versterkt. Pilates is daardoor ook geschikt voor mensen met blessures en zwangere dames (met goedkeuring van de behandelend arts).

Bewezen succes
De methode wint steeds meer aan populariteit, omdat deze goede resultaten oplevert én stoelt op meer dan 80 jaar van bewezen successen. Pilates heeft de kracht om je iedere training uit te dagen. Je leert constant waardoor de methode leuk en afwisselend blijft.

Lesvormen
Bij de Pilates Club geven we les volgens de Klassieke Pilates-methode, zoals Joseph H. Pilates het bedoeld heeft. De Pilateslessen worden gegeven in verschillende niveaus:basis, half-gevorderd en gevorderd.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/PilatesClub/

Categorieën: Fitness

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Alphen aan den Rijn Zuid-Holland

Is Pilates Club Alphen aan den Rijn in Dillenburg 4, Alphen aan den Rijn Zuid-Holland 2404 EV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Alphen aan den Rijn Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Alphen aan den Rijn Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Alphen aan den Rijn Zuid-Holland, 2404 EV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229426]