Politie Alphen aan den Rijn

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kees Mustersstraat 2 , 2406 LK Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Politie Alphen aan den Rijn

Zoals ieder jaar worden de openingstijden van het politiebureau aan de Kees Mustersstraat in Alphen aan den Rijn met ingang van de vakantieperiode aangepast. Met het oog op veranderingen van de behoefte van bezoekers, een veranderend werkaanbod en de ontwikkelingen op het gebied van intake en service worden deze openingstijden ook na de vakantieperiode gehandhaafd.
Dit betekent overigens niet dat er minder personeel beschikbaar is voor het politiewerk. Integendeel. Door minder openstelling is er meer “blauwe” capaciteit beschikbaar en sluiten het serviceconcept beter aan bij de behoefte van de bezoekers. Er zal meer op afspraak worden gewerkt zodat op andere momenten men terecht kan bij de politie voor het doen van aangifte. Ook worden eventuele wachttijden tot een minimum beperkt.
Voor het maken van afspraken kunt u bellen met 0900-8844. Graag maken wij u ook attent op de mogelijkheden van internetaangifte en telefonische aangifte.
Kijk hiervoor ook op www.politie.nl
Voor spoedgevallen of heterdaadsituaties belt u altijd met 112.

Openingstijden

Ma - Di, Do - Vr
-
Wo
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/Polalphen

Categorieën: Emergency Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Politie Alphen aan den Rijn in Kees Mustersstraat 2, Alphen aan den Rijn Zuid-Holland 2406 LK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Alphen aan den Rijn Zuid-Holland, 2406 LK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5227416]