Ratiba | Online recruitmentafdeling en jobboard

Afdrukken

Is Ratiba | Online recruitmentafdeling en jobboard incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: A van Leeuwenhoekweg 38 A20 , 2408 AN Alphen Aan Den Rijn, Zuid-Holland

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over Ratiba | Online recruitmentafdeling en jobboard

Ratiba is een innoverend softwarepakket wat volledig in de cloud draait en er voor zorg draagt dat men hun gehele recruitment proces in de palm van hun hand kunnen hebben en onbeperkt vacatures kunnen plaatsen.

Het idee van Ratiba is ontstaan uit de jarenlange ervaring van een van haar oprichters in de uitzendbranche. Het traditionele model van uitzenden zal steeds meer vervagen en richting online gaan, waarbij men graag zelf de regie wilt behouden, optimaal flexibel kan blijven en zo de kosten kan beheersen.

Alleen wanneer je optimaal flexibel wilt blijven en het overzicht wilt behouden heb je tools nodig die jou daarbij kunnen helpen. Ratiba is daarin juist de partner die men zoekt. Ratiba let namelijk niet alleen op het terugdringen van de kosten van haar klanten, maar maakt ook alle processen inzichtelijk en zorgt voor een directe efficiency slag.

Wij brengen meerdere tools bij elkaar voor onze klanten en bieden hun een volledige online recruitmentafdeling voor planning, m

Kaart

Is Ratiba | Online recruitmentafdeling en jobboard in A van Leeuwenhoekweg 38 A20, Alphen Aan Den Rijn Zuid-Holland 2408 AN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Nederland diensten in Alphen Aan Den Rijn Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Alphen Aan Den Rijn Nederland per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Alphen Aan Den Rijn Zuid-Holland, 2408 AN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3813914]