Shezaf Kinderopvang/Peuteropvang locatie Regenboog

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Prinses Irenelaan 3 , 2404 BH Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland

E-mail

Over Shezaf Kinderopvang/Peuteropvang locatie Regenboog

Shezaf biedt professionele opvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar op drie locaties in Alphen aan den Rijn. Kenmerk van de organisatie is ‘kleinschalig, warm, gezellig en persoonlijk’. Ouders en kinderen voelen zich snel bij ons thuis, en profiteren van de flexibele opvang die wij dankzij de kleinschalige aanpak kunnen bieden. Wij denken graag met u mee over welke vorm van opvang het beste bij u past.

Bij Shezaf is uw kind in de beste handen. Onze gediplomeerde pedagogisch medewerkers bieden goede zorg en begeleiding in een veilige en kindvriendelijke omgeving. Hierbij wordt door middel van een VVE-programma (Voor- en Vroegschoolse Educatie) structurele aandacht geschonken aan de ontwikkeling van elk kind.

Shezaf voldoet aan de kwaliteitseisen van de Brancheorganisatie Kinderopvang, en is als professionele, door de overheid erkende organisatie, opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP). Onze organisatie heeft een christelijke signatuur, maar alle kinderen zijn van harte welkom. Wederzijdse aandacht en respect staan voorop.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Child Care Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Alphen aan den Rijn Zuid-Holland

Is Shezaf Kinderopvang/Peuteropvang locatie Regenboog in Prinses Irenelaan 3, Alphen aan den Rijn Zuid-Holland 2404 BH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Buitenschoolse Opvang diensten in Alphen aan den Rijn Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Alphen aan den Rijn Buitenschoolse Opvang per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Alphen aan den Rijn Zuid-Holland, 2404 BH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822339]