Speciaal4kids.nl

Afdrukken

Is Speciaal4kids.nl incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Sterkenburg 109 , 2402 RG Alphen Aan Den Rijn, Zuid-Holland

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over Speciaal4kids.nl

Speciaal4kids.nl levert houten en educatief speelgoed waarvan het overgrote deel is gemaakt van duurzame materialen.
Zelf zijn we natuurlijk ook dol op speelgoed en de producten die wij leveren zijn speciaal geselecteerd om de motorische vaardigheden en het ruimtelijk inzicht van kinderen op een leuke en speelse wijze te bevorderen.

De vormen en kleuren die in onze producten zijn verwerkt geven vaak een extra stimulans aan kinderen om met dit speelgoed aan de slag te gaan.

Wij zijn o.a. leveranciers van het merk Tidlo wat houten speelgoed naar een hoger niveau brengt. Het verschil zit voornamelijk in de afwerking van de vormen, kleurkeuze en de kwaliteit van de gebruikte lakken.

Naast het houten speelgoed leveren wij ook poppen van het merk Adora, Paola Reina, Melissa and Doug, en Our Generation.
Wij zijn gespecialiseerd in de handgemaakte, levensechte poppen van het merk Adora. Hierbij selecteren wij altijd de beste poppen en noemen dit "Adora Selectie".

Wij leveren ruim

Kaart

Is Speciaal4kids.nl in Sterkenburg 109, Alphen Aan Den Rijn Zuid-Holland 2402 RG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kwaliteit diensten in Alphen Aan Den Rijn Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Alphen Aan Den Rijn Kwaliteit per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Alphen Aan Den Rijn Zuid-Holland, 2402 RG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3813003]