Yellow Move

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kotter 14 , 2401 MV Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland

E-mail

Over Yellow Move

Van kinderdagverblijf tot diplomaat!
Van Amsterdam naar Rotterdam, Den Haag naar Milaan of New York naar Londen.
Wij managen verhuizingen voor: kinderdagverblijven, scholen, opleidingscentra, particulieren, expats (zakenmensen, diplomaten die voor een aantal jaren worden uitgezonden) of naar het eiland van uw dromen. Via Europese havens als Rotterdam en Amsterdam (Schiphol) airport verrichten wij verhuizingen in alle Europese Unie landen inclusief Zwitserland.
Verhuizen kan een hectische periode betekenen en veel stress veroorzaken. Wij vinden het onze taak en verantwoording dit zo veel mogelijk weg te nemen. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij meer verhuismanagers geworden dan een traditionele verhuizer. Vanzelfsprekend hebben wij wereldwijd kennis van het exporteren en importeren van inboedels, vervoermiddelen en huisdieren. Wij werken met geselecteerde partners of met de leverancier van uw voorkeur.
Wij werken volgens een vooraf afgegeven offerte of vaste vergoeding.
Vast staat dat wij besparingen realiseren die oplopen tot wel 50 procent!

Handyman (klusjesman) & Facility
Een doos van A naar B brengen kunnen we allemaal. Een kast monteren van een bekende meubelleverancier lukt vaak ook wel. Moeilijker wordt het als een exclusief meubelstuk, machine of antieke kroonluchter gedemonteerd en/of gemonteerd moet worden of met speciale hijssystemen verplaatst en/of vervoerd moet worden.
Een lamp vervangen lukt meestal ook wel. Maar wat te doen als de nieuwe lamp toch niet gaat branden of men geen raad weet met chemicaliën?
Wij zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers zich kunnen blijven concentreren op de dingen waar zij goed in zijn. Facilitaire tijdrovende zaken worden daarom meer en meer uitbesteed.
Onze kracht is dat wij slim genoeg zijn om voor u beslissingen te nemen, alles in het voordeel en veiligheid van onze opdrachtgevers.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/RoyMonfils

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Alphen aan den Rijn Zuid-Holland

Is Yellow Move in Kotter 14, Alphen aan den Rijn Zuid-Holland 2401 MV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Alphen aan den Rijn Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Alphen aan den Rijn Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Alphen aan den Rijn Zuid-Holland, 2401 MV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816464]