Zalencentrum de Bron

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Troubadourweg 2 , 2402 EP Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland

E-mail

Over Zalencentrum de Bron

Zalencentrum de Bron beschikt over 12 grotere en kleinere zalen die voor diverse activiteiten gehuurd kunnen worden. Enkele zalen zijn met een naastgelegen zaal uit te breiden waardoor wij in één ruimte maximaal een groep van 350 personen kunnen ontvangen. De zalen zijn verspreid over twee etages, die via een ruime lift met elkaar verbonden zijn.
Iedere zaal kan aangepast worden aan uw wensen op het terrein van inrichting, geluidsversterking en presentatieondersteuning Kijkt u hiervoor op faciliteiten op onze website.

Het zalencentrum heeft een gezellige bar in een ontmoetingsruimte (plattegrond) die u kunt gebruiken voor uw pauzes. Een mobiele bar is aanwezig voor plaatsing in een van de grote zalen. Consumpties kunnen voor en tijdens uw activiteit in de gehuurde ruimte geserveerd worden. In overleg met u stellen wij een lunch samen voor max. 200 personen die in een aparte ruimte wordt genuttigd. Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden gaat u naar kleine kaart op onze website.

Een extra voordeel van Zalencentrum de Bron is de aanwezigheid op zeer korte afstand van een grote parkeervoorziening. Details hierover vindt u op parkeren op onze website.

De huurtarieven van onze zalen berekenen wij per dagdeel. Zie voor het overzicht van de huurtarieven op onze website.

Voor het regelmatig of een enkele keer huren van ruimte in Zalencentrum de Bron gelden algemene huurvoorwaarden.

Openingstijden

Ma, Vr
-
Di - Wo
-
Do
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Venues & Function Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Zalencentrum de Bron in Troubadourweg 2, Alphen aan den Rijn Zuid-Holland 2402 EP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Alphen aan den Rijn Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Alphen aan den Rijn Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Alphen aan den Rijn Zuid-Holland, 2402 EP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820642]