Heijkoop Sloopwerken BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Industrieweg 2 AA , 2865 AG Ammerstol, Zuid-Holland

E-mail

Over Heijkoop Sloopwerken BV

Heijkoop Sloopwerken B.V. Ammerstol nabij Rotterdam en Gouda, sloopt voor u muren en gebouwen. Wij boren in elk gewenst beton en asfalt door onze specialistische kennis op het gebied van (diamant) boor- en zaagwerk.

Sinds 1994 zijn wij gestart als sloopbedrijf in de bouwsector. Het slopen van een muurtje tot aan renovaties van hele wijken is ons niet onbekend. Wij zijn VCA* gecertificeerd en voeren alle werkzaamheden uit volgens de wettelijke verplichtingen. Wij zijn een bedrijf dat klantgericht te werk gaat en kwaliteit leveren is dan ook onze grootste prioriteit!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Demolition Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Ammerstol Zuid-Holland

Is Heijkoop Sloopwerken BV in Industrieweg 2 AA, Ammerstol Zuid-Holland 2865 AG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Ammerstol Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ammerstol Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Ammerstol Zuid-Holland, 2865 AG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826854]