Geovisie BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kolk 7 , 4241 TH Arkel, Zuid-Holland

E-mail

Over Geovisie BV

Landmeetkunde en Hydrografie
Technische innovaties die elkaar snel opvolgen en een keur van nieuwe materialen dagen architecten en constructeurs elke dag weer uit om bijzondere bouwwerken te ontwerpen. Musea, kantoren, stadions of waterbouwkundige werken kenmerken zich steeds vaker door een speciale vormgeving of afwerking. Zelfs in de meer traditionele bouw nemen we deze ontwikkeling waar, zij het minder uitbundig en in een minder hoog tempo vanwege het kostenaspect. Vanzelfsprekend moeten uitzonderlijke gebouwen, net zo goed als gewone gebouwen, voldoen aan de hoogste eisen van veiligheid en duurzaamheid van de constructie.

Dat stelt nieuwe, uitdagende eisen aan de bouwer. Complexe 3D constructies kunnen niet meer worden uitgevoerd met behulp van alleen een matenplan of bouwtekeningen. Een 3D digitaal model van het bouwwerk is veelal onmisbaar. Geovisie is actief op het brede terrein van maatvoering. Van complete begeleiding van grote complexe projecten tot het uitzetten van palenplannen en stramienlijnen voor kleinere projecten. We zijn daarmee dé partner voor architecten, constructeurs en bouwers om hun dromen veilig, efficiënt en duurzaam om te zetten in opvallende bouwwerken.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Surveyors

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Arkel Zuid-Holland

Is Geovisie BV in Kolk 7, Arkel Zuid-Holland 4241 TH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Arkel Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Arkel Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Arkel Zuid-Holland, 4241 TH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3732484]