Illbruck PU 08 pistoollijm D4 maakt snel een sterke verbinding

Door: Illbruck Sealant Systems  28-04-2006
Trefwoorden: Bouw, Kwaliteitslijm

illbruck PU 08 Pistoollijm, sterk, snel en breed toepasbaar

Een hoogwaardige kwaliteitslijm is snel te verwerken, zorgt voor extra sterke verbindingen en is toepasbaar op veel materialen. De PU 08 Pistoollijm D4 van illbruck voldoet aan al die kwaliteitseigenschappen. De specialist in afdichtingsmaterialen ontwikkelde met de PU 08 pistoollijm een lijm gebaseerd op gemodificeerde polyurethanen, die gebruikt kan worden in de bouw, de timmerindustrie en in diverse dak- en gevelindustrieën.

Toepasbaar op veel materialen
De hechting is perfect op of tussen materialen als hout, aluminium, steen, glas en kunststof. Men heeft niet meer nodig dan 200 gr/m2, die éénzijdig kan worden aangebracht. Toepassingsmogelijkheden zijn o.a. :
- het verlijmen van kozijnen
- dakbedekkingen tegen opstaande randen
- isolatieplaten
- vlakverlijming in de standbouw
- het verlijmen van vloerbedekking op traptreden en spanlatten

De PU 08 beschikt over vullende eigenschappen en is overschilderbaar en geschikt voor buitentoepassingen. Hij kan worden verwerkt bij temperaturen tussen -5 en +35 graden.

Uitharden tijdens het gebruik van de PU 08 is niet mogelijk, ook niet wanneer u halverwege het verwerkingsproces stopt. Naast het pistool en de lijm heeft u géén andere dure applicatieapparatuur nodig, wat een aanzienlijke kostenbesparing met zich mee brengt. De uitgeharde lijm is bestand tegen water volgens EN 204 (D4), is SHR getest nr. 4315-1 en voldoet aan Watt’91 (past binnen nieuwe BRL 0801/7-12-05 voor houten gevelelementen).

Trefwoorden: Bouw, Kwaliteitslijm

Contact Illbruck Sealant Systems

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share