illbruck PU 010 BGI Lijmschuim: de lancering van gemak

illbruck PU 010 BGI Lijmschuim: de lancering van gemak van Tremco Illbruck

Door: Tremco Illbruck  08-07-2008
Trefwoorden: Lijmschuim, Pu 010 Bgi, Tremco Illbruck,

Tremco illbruck, de innovator in efficiency, doet het weer !

illbruck PU 010 BGI Lijmschuim: de lancering van gemak


Tremco illbruck heeft illbruck PU 010 BGI ontwikkeld. Dit is een lijmschuim specifiek ontwikkeld om EPS isolatieplaten te verlijmen. Niet alleen platen op diverse ondergronden maar ook platen onderling. Een belangrijk voordeel van illbruck PU 010 BGI Lijmschuim is dat er minder materiaal nodig is dan standaard verlijmingmaterialen zoals pleister of mortel. Mede daardoor gaat de verwerking duidelijk sneller en schoner dan andere wijzen van lijmen. En op een eenvoudig en ergonomisch verantwoorde manier.

Eigenschappen
illbruck PU 010 BGI Lijmschuim bestaat uit een 1-component vochtuithardende polyurethaan. Ze wordt geleverd in een bus van 750 ml, die simpel op de adapter van het illbruck PU schuimpistool is te draaien. Het lijmschuim heeft een open tijd van 10 minuten, is binnen 30 tot 40 minuten uitgehard en na ongeveer drie uur te belasten. Het materiaal is bestand tegen verrotting, hitte, water en veel chemische stoffen.

Verwerking
illbruck PU 010 BGI Lijmschuim moet in verticale strengen worden aangebracht. Ondergronden moeten droog, stof- en vetvrij, stevig, duurzaam en solide zijn en in staat een bepaald gewicht te dragen. Het lijmschuim is ook te gebruiken om naden tussen kozijnen en isolatie af te dichten. Overtollig illbruck PU 010 BGI Lijmschuim is na uitharden af te snijden met geëigend gereedschap. Een belangrijke aanbeveling is het product alleen in goed geventileerde ruimten te verwerken. Illbruck PU 010 BGI Lijmschuim geeft een boost aan uw productiviteit !

Trefwoorden: Lijmschuim, Pu 010 Bgi, Tremco Illbruck,

Contact Tremco Illbruck

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share