Healingconsult met Cosmic & Flower Energies

Healingconsult met Cosmic & Flower Energies van Crystal Angels

Door: Crystal Angels  21-11-2012
Trefwoorden: Persoonlijke Ontwikkeling, Alternatieve Geneeswijzen, Healing

Cosmic&Flower Energies (C&F Energies) zijn geprepareerd uit onder meer bloemen, edelstenen en kosmische trillingsfrequenties. Deze bloesemremedies zorgen voor het herstellen van de energiekanalen in het lichaam en hebben een diepgaande helende werking op lichaam én geest. Allerlei uiteenlopende klachten en ongemakken kunnen effectief worden opgelost door inname van de Energies. Daarnaast bieden zij een stevige basis en goede ondersteuning bij persoonlijke ontwikkeling, het ontdekken van je intuïtieve vaardigheden en nog veel meer.

Trefwoorden: Alternatieve Geneeswijzen, Complementaire Geneeskunde, Energetisch Reinigen, Healing, Healingsessies, Persoonlijke Ontwikkeling, Spirituele Groei

Andere producten en diensten van Crystal Angels

15-01-2017

klankhealing

Geef je over aan de ontspannende en helende werking van klanken. Ontspan en ervaar jouw persoonlijke klankreis!


15-01-2017

Hypnotherapie & Coaching Barendrecht e.o.

Snel, doeltreffend en blijvend verlost raken van klachten en ongemakken. Verbeter je kwaliteit van leven, krijg weer plezier in je werk, voel je weer happy. Door hypnose therapeutisch in te zetten en te combineren met coaching, word jij je bewust van de vaste patronen die zorgen voor stagnatie. Ook krijg je zicht op de wijze waarop ze jou belemmeren. Tijdens de hypnotische trance kun je - in contact met je onderbewustzijn- de juiste oplossing vinden voor jouw vraag of "klacht".


Kristallen en kristallen schedels van Crystal Angels thumbnail
06-02-2013

Kristallen en kristallen schedels

Healing met en verkoop van kristallen schedels


21-11-2012

Woon- & verblijfsruimten & auralagen energetisch reinigen

Het energetisch reinigen van woon- en verblijfsruimten en/of de auralagen en chakra's, draagt bij aan het welzijn van mens en dier.