Kristallen en kristallen schedels

Kristallen en kristallen schedels van Crystal Angels

Door: Crystal Angels  06-02-2013
Trefwoorden: Persoonlijke Ontwikkeling, Alternatieve Geneeswijzen, Healing

Healing met kristallen schedels Kristal is zuiverend, versterkend en werkt als een soort 'vergrotende spiegel'. Het is heel geschikt om iemand zijn/haar eigen wezen te laten zien en de Goddelijke liefdeskracht te ervaren. Om je weer in contact te brengen met deze kracht maakt een kristallen schedel contact met jou. Elke kristallen schedel heeft zijn eigen kennis en kwaliteiten. Afhankelijk van wat jij nodig hebt, zullen één of meerdere kristallen schedels zich melden om samen met jou te werken aan zuivering, heling, transmutatie en groei. Eenmaal in contact met kristallen schedels is er heel veel mogelijk. Je kunt een beroep doen op de kristallen schedels voor: • Ondersteuning bij je spirituele ontwikkeling; • (leren) Communiceren met jouw innerlijke bron; • Fysieke- emotionele-, psychische- en/of andere ongemakken aan pakken; • Hulp bij meditatie en/of ontspanningsoefeningen; • Zuivering, healing, transmutatie en meer. Een kristallen schedel aanschaffen Wil je de ondersteunende en helende werking van een kristallen schedel ervaren? In onze praktijk hebben we diverse schedels die te koop zijn. Je kunt er in alle rust op afstemmen en kijken of een kristallen schedel je roept om met jou te gaan samenwerken. Crystal Angels ondersteunt je graag bij je keuze. Als je besluit tot aankoop van een kristallen schedel, dan ontvang je, indien gewenst, een initiatie om je verbinding met de kristallen schedel te verhogen.

Trefwoorden: Alternatieve Geneeswijzen, Energetisch Reinigen, Healing, Healingsessies, Persoonlijke Ontwikkeling, Spirituele Groei

Andere producten en diensten van Crystal Angels

21-11-2012

Woon- & verblijfsruimten & auralagen energetisch reinigen

Energetisch reinigen van woon- en verblijfsruimten en/of auralagen draagt bij aan het welzijn van mens en dier.


Healingconsult met Cosmic & Flower Energies van Crystal Angels thumbnail
21-11-2012

Healingconsult met Cosmic & Flower Energies

Cosmic & Flower Energies herstellen de energiekanalen in het lichaam en hebben zo een helende werking op lichaam & geest en bieden ondersteuning in het bewustwordingsproces van de mensheid, planten- en dierenwereld en Moeder Aarde.