Kristallen en kristallen schedels

Kristallen en kristallen schedels van Crystal Angels

Door: Crystal Angels  06-02-2013
Trefwoorden: Persoonlijke Ontwikkeling, Alternatieve Geneeswijzen, Healing

Healing met kristallen schedels Kristal is zuiverend, versterkend en werkt als een soort 'vergrotende spiegel'. Het is heel geschikt om iemand zijn/haar eigen wezen te laten zien en de Goddelijke liefdeskracht te ervaren. Om je weer in contact te brengen met deze kracht maakt een kristallen schedel contact met jou. Elke kristallen schedel heeft zijn eigen kennis en kwaliteiten. Afhankelijk van wat jij nodig hebt, zullen één of meerdere kristallen schedels zich melden om samen met jou te werken aan energetisch opschonen, balanceren en helen, persoonlijke ontwikkeling en groei. Eenmaal in contact met kristallen schedels is er heel veel mogelijk. Je kunt een beroep doen op de kristallen schedels voor: • Ondersteuning bij je spirituele ontwikkeling; • (leren) Communiceren met jouw innerlijke bron; • Fysieke- emotionele-, psychische- en/of andere ongemakken aan pakken; • Hulp bij meditatie en/of ontspanningsoefeningen; • Zuivering, healing en meer. Een kristallen schedel aanschaffen Wil je de ondersteunende en helende werking van een kristallen schedel ervaren? In onze praktijk hebben we diverse schedels die te koop zijn. Je kunt er in alle rust op afstemmen en kijken of een kristallen schedel je roept om met jou te gaan samenwerken. Crystal Angels ondersteunt je graag bij je keuze.

Trefwoorden: Alternatieve Geneeswijzen, Energetisch Reinigen, Healing, Healingsessies, Persoonlijke Ontwikkeling, Spirituele Groei

Andere producten en diensten van Crystal Angels

15-01-2017

klankhealing

Geef je over aan de ontspannende en helende werking van klanken. Ontspan en ervaar jouw persoonlijke klankreis!


15-01-2017

Hypnotherapie & Coaching Barendrecht e.o.

Snel, doeltreffend en blijvend verlost raken van klachten en ongemakken. Verbeter je kwaliteit van leven, krijg weer plezier in je werk, voel je weer happy. Door hypnose therapeutisch in te zetten en te combineren met coaching, word jij je bewust van de vaste patronen die zorgen voor stagnatie. Ook krijg je zicht op de wijze waarop ze jou belemmeren. Tijdens de hypnotische trance kun je - in contact met je onderbewustzijn- de juiste oplossing vinden voor jouw vraag of "klacht".


21-11-2012

Woon- & verblijfsruimten & auralagen energetisch reinigen

Het energetisch reinigen van woon- en verblijfsruimten en/of de auralagen en chakra's, draagt bij aan het welzijn van mens en dier.


Healingconsult met Cosmic & Flower Energies van Crystal Angels thumbnail
21-11-2012

Healingconsult met Cosmic & Flower Energies

Cosmic & Flower Energies herstellen de energiekanalen in het lichaam en hebben zo een helende werking op lichaam & geest. De Energies bieden ondersteuning bij persoonlijke ontwikkeling.