Woon- & verblijfsruimten & auralagen energetisch reinigen

Door: Crystal Angels  21-11-2012
Trefwoorden: Persoonlijke Ontwikkeling, Healing, Aura

Woon- en verblijfsruimten energetisch reinigen Je woonruimte is je thuis, de allerbelangrijkste plek in je leven. De plaats waar je rust en veiligheid dient te vinden. Echter, als deze plaats energetisch vervuild is, door een periode van spanningen of om een andere reden, is het belangrijk dat deze energetisch wordt gereinigd. Onverwerkte ervaringen worden als ballast meegedragen in de auralagen, waardoor deze vervuild raken. Opgehoopte energie zoekt via het lichaam een uitweg en komt in de atmosfeer terecht, zowel thuis als op plaatsen waar iemand vaak verblijft. Jij, je gezinsleden, huisdieren maar ook anderen, kunnen last krijgen van deze negatief geladen energie. Wat voor verschillende verstoringen kan zorgen: • je voelt je niet prettig in een bepaalde ruimte; • je hebt last van vermoeidheid, slaapt slecht; • je hebt spanningen, die hoofdpijn of andere fysieke kwalen kunnen veroorzaken; • kinderen of huisdieren zijn onrustig. Auralagen energetisch reinigen Het aura is het energieveld dat je omringt. Eigenlijk is het je antenne om signalen van je omgeving op te vangen. Maar je kunt het niet helemaal sturen, je vangt - naast "positieve" energieën- ook andere energieën op waar je "last" van kunt krijgen. En daarnaast bouw je zelf natuurlijk ook "balast en spanningen" op. Als je deze niet kunt verwerken, raakt de energiestroom verstoord en neem je de energie die je nodig hebt niet goed meer op. Je aura is dan 'vervuild' en heeft 'onderhoud' nodig. In een consult worden de auralagen en chakra's energetisch gezuiverd. Ook leer je hoe je - op eenvoudige wijze- dit voortaan zelf kunt doen. Na het consult voel je direct het verschil: - meer energie om de dingen te doen die je wilt doen - je voelt dat je "prettiger in je vel" zit; - je zult je positiever en vrolijker voelen; - meer rust en ontspanning ervaren Praktische informatie: Het energetisch reinigen van de auralagen & chakra’s duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. Eerst brengen we samen in kaart wat er precies speelt. Ik leg uit hoe de energetische reiniging in zijn werk gaat. Na de ‘schoonmaak’ krijg je tips zodat je voortaan zelf je aura en chakra’s energetisch kunt reinigen. De investering bedraagt € 80,00 per consult (particulier). Een afspraak maken kan via: info@crystalangels.nl Meer info: http://www.crystalangels.nl/aura-chakras-reinigen/

Trefwoorden: Aura, Chakras, Energetisch Reinigen, Energetisch reinigen Barendrecht, Healing, Persoonlijke Ontwikkeling,

Andere producten en diensten van Crystal Angels

15-01-2017

klankhealing

Geef je over aan de ontspannende en helende werking van klanken. Ontspan en ervaar jouw persoonlijke klankreis!


15-01-2017

Hypnotherapie & Coaching Barendrecht e.o.

Snel, doeltreffend en blijvend verlost raken van klachten en ongemakken. Verbeter je kwaliteit van leven, krijg weer plezier in je werk, voel je weer happy. Door hypnose therapeutisch in te zetten en te combineren met coaching, word jij je bewust van de vaste patronen die zorgen voor stagnatie. Ook krijg je zicht op de wijze waarop ze jou belemmeren. Tijdens de hypnotische trance kun je - in contact met je onderbewustzijn- de juiste oplossing vinden voor jouw vraag of "klacht".


Kristallen en kristallen schedels van Crystal Angels thumbnail
06-02-2013

Kristallen en kristallen schedels

Healing met en verkoop van kristallen schedels


Healingconsult met Cosmic & Flower Energies van Crystal Angels thumbnail
21-11-2012

Healingconsult met Cosmic & Flower Energies

Cosmic & Flower Energies herstellen de energiekanalen in het lichaam en hebben zo een helende werking op lichaam & geest. De Energies bieden ondersteuning bij persoonlijke ontwikkeling.