Zwangeren kunnen nu ook terecht bij Echocentrum Rijnmond in Barendrecht

Zwangeren kunnen nu ook terecht bij Echocentrum Rijnmond in Barendrecht van Echocentrum Rijnmond

Door: Echocentrum Rijnmond  20-11-2007
Trefwoorden: Seo, Zwangerschap, Prenatale Screening

In 2006 is Prenatale Screening landelijk ingevoerd in Nederland. Elke zwangere heeft nu recht op een medische 20 weken echo, die vergoed wordt door de zorgverzekeraar.

Sinds kort kunnen zwangeren voor deze medische 20 weken echo ook terecht bij Echocentrum Rijnmond in Barendrecht. Ons echocentrum beschikt over alle wettelijke vergunningen om deze screeningsecho's uit te mogen voeren, zoals o.a. een overeenkomst met het Regionale Centrum Prenatale Screening, de Stichting Prenatale Screening Zuidwest Nederland. Wij werken samen met enkele verloskundigen in de regio. Voor het maken van een afspraak voor een medische 20 weken echo is een verwijzing tegenwoordig niet meer verplicht. De zwangere heeft de vrijheid van keuze waar ze de screeningsecho laat uitvoeren.

Onze gecertificeerde echoscopiste heeft de beschikking over geavanceerde echo apparatuur en maakt de SEO tussen de 19e en 22e week van de zwangerschap. De 20 weken echo's worden uitsluitend in 2D gemaakt en worden niet op DVD opgenomen. Wel krijgt de zwangere een paar mooie 2D foto's mee.

De moderne praktijk van Echocentrum Rijnmond bevindt zich in Barendrecht aan de Meerwedesingel 98. Een afspraak voor een 20 weken echo maakt u door telefonisch contact op te nemen via tel 0180-614256 of door een aanvraagformulier voor een afspraak op onze website http://www.echocentrumrijnmond.nl/ in te vullen.

Kijk voor meer informatie over ons echocentrum en de 20 weken echo op onze website http://www.echocentrumrijnmond.nl

Noot voor de redactie. Niet voor publicatie.
Voor meer informatie over Echocentrum Rijnmond kunt u contact opnemen met Ruby Noland , tel. 0180 - 61 42 56 of via email ruby.noland@echocentrumrijnmond.nl

Trefwoorden: Echocentrum, Prenatale Screening, Screeningsecho, Seo, Structureel Echo Onderzoek, Zwangerschap

Contact Echocentrum Rijnmond

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share