Kerskes Warmtetechniek BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Stockholm 37 , 2993 LM Barendrecht, Zuid-Holland

E-mail

Over Kerskes Warmtetechniek BV

Wij geven advies bij: installatie van verwarmings-toestellen en/of installatie, warmwatervoorzieningen, ventilatie en luchtverwarming, badkamers.
Verder doen wij alle voorkomende loodgieters werkzaamheden.
Wij verkopen en adviseren u met de aanschaf van een c.v. ketel, radiatoren, designradiatoren of convectoren.

Waarom service met een hoog rendement:
Omdat wij geen nee willen verkopen aan onze klanten; wij doen ons uiterste best, om aan uw wensen op ons vakgebied tegemoet te komen, zodat er altijd een bevredigend resultaat ontstaat.
Wie zijn wij:

Kerskes Warmtetechniek b.v.is een erkent installatiebedrijf voor het plaatsen en onderhouden van verwarmingsinstallatie's en warmwatervoorzieningen. Wij zijn aangesloten bij de Uneto-vni (Vereniging van Nederlandse Installatiebedrijven).

Wat is Centrale verwarming

Centrale verwarming is een installatie waar een CV-Ketel centraal is opgesteld, de warmte die wordt opgewekt wordt verplaatst door leidingen naar verwarmingslichamen (radiatoren), deze worden verwarmd door middel van vloeistof (meestal water).
Een andere manier is verwarming door middel van een wisselaar waar lucht langs stroomt, een convector ook wel convetorput, indien dit met een ventilator gebeurt praten we over luchtverwarming. Verwarming door buizen in de vloer of wanden is beter bekent als vloerverwarming of wandverwarming.

Bent u opzoek naar een nieuwe CV-Ketel? De mogelijkheden voor een nieuwe ketel zijn erg divers en uw wensen natuurlijk heel specifiek. Kerskes Warmtetechniek kan u hierin adviseren, u kunt ook even in onderstaand overzicht kijken wat het beste aansluit op uw wensen. Gemakkelijker kan haast niet.

Zonneboilers

Haal de zon in huis.....
De zon geeft warmte en licht.

Tegenwoordig wordt de zon steeds vaker als energiebron gebruikt.

Dit kan ook bij u thuis! Met een zonneboiler kan de energie die u nodig heeft voor de warmwatervoorziening met 50% worden gereduceerd.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

17-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Kerskes-Warmtetechniek-bv-591203264264536/

Categorieën: Heating

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kerskes Warmtetechniek BV in Stockholm 37, Barendrecht Zuid-Holland 2993 LM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Barendrecht Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Barendrecht Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Barendrecht Zuid-Holland, 2993 LM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3770432]