MotoStore Driving Academy

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Aalborg 9 , 2993 LP Barendrecht, Zuid-Holland

E-mail

Over MotoStore Driving Academy

MotoStore Driving Academy verzorgt, vanuit het pand van MotoStore Barendrecht, rijles in Barendrecht. Wij verzorgen zowel motorrijles als autorijles. Al meer dan 15 jaar ervaring in het geven van rijles!

Dus een "in-company" motorrijschool in onze motorzaak MotoStore Barendrecht, met alle voordelen van dien. Wij bieden voor beginners de mogelijkheid om gebruik te maken van onze motorhelmen, jassen en handschoenen. Bij aankoop in onze kledingstore krijgen onze leerlingen korting op de aanschafprijs!

We willen een ieder naar "eigen kunnen en mogelijkheden" zo vlot mogelijk, maar gedegen, opleiden voor het motorrijbewijs. Dit levert een hoog slagingspercentage en tevreden klanten op. Dit blijkt wel uit het feit dat onze ex-leerlingen nog met regelmaat naar MotoStore Barendrecht terugkomen voor een kop koffie en een praatje!

Wij geven iedereen persoonlijke aandacht en doen dit op een rustige manier. Nooit mopperend of scheldend en met een instructeur die niet steeds staat te bellen. Want als jij ons belt, nemen ervaren telefonistes de telefoon op. Op het moment dat de instructeur geen les geeft, belt hij jou weer terug. Dus je krijgt de aandacht tijdens de rijles die je verdient!

Openingstijden

Ma, Za - Zo
Gesloten
Di - Vr
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/motostoredrivingacademy
Twitter: https://twitter.com/MotoStoreDrivin

Categorieën: Driving Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Barendrecht Zuid-Holland

Is MotoStore Driving Academy in Aalborg 9, Barendrecht Zuid-Holland 2993 LP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Rijles diensten in Barendrecht Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Barendrecht Rijles per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Barendrecht Zuid-Holland, 2993 LP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816215]