De Lasdagen 2008 een groot succes

De Lasdagen 2008 een groot succes van Multiweld

Door: Multiweld  15-10-2008
Trefwoorden: Groothandel, Lezingen, Hitachi

OFFICIEEL PERSBERICHT
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Persbericht: De Lasdagen 2008 een groot succes

Barendrecht, 15 oktober 2008

Ruim 700 bezoekers hebben de Lasdagen 2008 op 1 en 2 oktober jongstleden bezocht. Hiermee is het tweejaarlijks terugkerende vakevenement op het gebied van las- en snijtechniek een groot succes. Niet alleen zat een groot aantal lezingen vol, ook de demonstraties en diverse stands werden telkens druk bezocht.

Het evenement, van origine de opendag van lastechnische groothandel Multiweld, krijgt steeds meer het karakter van een ware vakbeurs. Het concept waarbinnen kennis- en informatieoverdracht centraal staan wordt goed ontvangen. Door lezingen en demonstraties te combineren is er een pakkend en informatief programma ontstaan voor de bezoekers.

Standhouders als Cepro, Bahco, Koike, Lincoln Electric, Orbitalum, Flexovit en Hitachi toonden hun producten en verzorgden diverse demonstraties. Tijdens lezingen van onder andere Hans van Wordragen, Leo Vermeulen, Jurgen Prinsen, Arjen Engelen en Fred Neessen werden tal van lastechnische ontwikkelingen behandeld.

“De reacties van de bezoekers, standhouders en pers zijn lovend. We hebben in twee dagen meer dan 700 bezoekers mogen verwelkomen uit alle windstreken, van Groningen tot Limburg en zelfs uit buurlanden als België en Duitsland”, aldus Olav de Swaaf, marketing manager Multiweld en initiatiefnemer achter de Lasdagen.

Op de vraag of de Lasdagen 2008 een vervolg krijgt, antwoordt Olav de Swaaf: “Na een succesvolle eerste en tweede editie zal dit evenement over twee jaar zeker weer op de agenda worden gezet. Ook dan moet een goed gevuld programma met lezingen en demonstraties leiden tot een onvergetelijk evenement.”

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NOOT VOOR DE REDACTIE

1. Aanvullende informatie en beeldmateriaal
Beeldmateriaal als logo's en foto's zijn te verkrijgen via Olav de Swaaf, marketing manager Multiweld, telefoonnummer +31(0)6-24232528 of e-mail [email protected]


2. Introductie Multiweld BV
Multiweld is in 1993 opgericht en als (las)technische groothandel uitgegroeid tot één van de marktleiders binnen Nederland. Met een breed en diep assortiment van ruim 25.000 (las)technische producten is Multiweld in staat om voor ieder proces de juiste benodigdheden te leveren.

Kennis van zaken, een goede service en kwaliteitsproducten van toonaangevende fabrikanten vormen de basis van de filosofie! Mede door deze aanpak is Multiweld uitgegroeid tot één van de vooraanstaande toeleveranciers binnen Nederland. Vanuit het hoofdkantoor en centrale magazijn in Barendrecht worden relaties uit bouw en industrie binnen de Benelux bediend door ruim 40 medewerkers.

De organisatie bestaat uit vier bedrijfsonderdelen; verkoop, verhuur, service en advisering. Deze onderdelen zijn integraal met elkaar verbonden waarmee kan worden ingespeeld op iedere behoefte van uit de markt.

Vanuit haar visie heeft Multiweld in de loop der jaren een aantal importeur- en dealerschappen verworven. In haar keuze voor fabrikanten staan productkwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid centraal.

Multiweld kiest alleen voor de topfabrikanten in een productsoort en hiermee is de kwaliteit richting onze klanten gewaarborgd. Alleen de beste producten zijn goed genoeg!

Multiweld is (ster)dealer van Lincoln Smitweld, Hitachi, Gloor, Flexovit, GenSet, Bata, North en Mulax. Als distributeur levert Multiweld producten van onder andere 3M, Abicor Binzel en Weldcraft. Tot slot is Multiweld exclusief importeur van onder andere S4, Walter Schnorrer, Brauer, Bymat, Dissolvo, Inelco, Protex, Devcon en Markator.

3. Adresgegevens
Multiweld
Riga 3
2993 LW Barendrecht
Postbus 252
2990 AG Barendrecht
Tel 0180-641777
Fax 0180-641770
Internet www.multiweld.com
Email [email protected]

[email protected][email protected][email protected]---------

EINDE

Trefwoorden: 3m, Abicor Binzel, Bahco, Bata, Brauer, Bymat, Cepro, Devcon, Dissolvo, Flexovit, Genset, Gloor, Groothandel, Hitachi, Inelco, Koike, Lastechjnische, Lastechnie, Lezingen, Lincoln Smitweld, Mulax, Multiweld, Orbitalum, Protex, Vakbeurs, Vakevenement, Vakevent, Weldcraft,

Contact Multiweld

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share