MULTIWELD EN VECOM BUNDELEN DE KRACHTEN

MULTIWELD EN VECOM BUNDELEN DE KRACHTEN van Multiweld

Door: Multiweld  05-11-2007
Trefwoorden: Onderhoud, Metaal, Lassen

Multiweld en Vecom zijn een samenwerkingsverband aangegaan op het gebied van producten voor professioneel onderhoud en oppervlaktebehandeling voor de metaalverwerkende industrie.

Als één van de grootste lastechnische groothandels binnen Nederland, bedient Multiweld dagelijks tal van klanten uit de bouw en industrie. Opname van de Vecom producten is een ware aanvulling op het assortiment van Multiweld die inmiddels ruim 22.000 producten telt.

Vecom is al meer dan 50 jaar producent van behandelings-, onderhouds- en reinigingsproducten. Deze producten worden afgenomen door distributiepartners uit heel Europa en daarbuiten. Door een selectief distributiebeleid kende het bedrijf de afgelopen 10 jaar een sterke geografische groei. Wilt deze groei eveneens realiseren in bepaalde marktsegmenten.

“We hebben voor Multiweld gekozen omdat zij zijn uitgegroeid tot de top 3 leveranciers voor las- en constructiebedrijven binnen Nederland. Door de samenwerking bereikt Vecom duizenden bedrijven binnen de metaalverwerkende industrie.”; aldus Bart Jongenotter, marketing manager Vecom.

Ook Olav de Swaaf, marketing manager van Multiweld, ziet een duidelijke meerwaarde in de samenwerking: “Gezien onze gelijksoortige propositie, vullen we elkaar met de samenwerking meer dan perfect aan. Met deze samenwerking zijn wij instaat onze relaties passende oplossingen te bieden op het gebied van oppervlaktebehandeling, reiniging en onderhoud.”

Naast het direct leveren aan eindgebruikers zal Multiweld eveneens een grote rol gaan spelen in het nieuwe distributiebeleid van Vecom.

Trefwoorden: 3m Dealer, 3m Distributeur, 3m Welding Distributor, Ademhalingbescherming, Automatische Lashelm, Behandelingsproducten, Constructiebedrijven, Distributiebeleid, Helm Met Luchtsysteem, Lashelm, Lasrook, Lasrookafzuiging, Lassen, Lassen En Snijden, Lastechniek, Metaal, Metaalverwerkende Industrie, Metaalverwerking, Mulax, Multiweld, Onderhoud, Onderhoudsproducten, Oppervlaktebehandeling, Pijpleidingenindustrie, Reinigingsproducten, Samenwerkingsverband, Sl55, Snijtechniek, Speedglas, Speedglas Sl55, Stoffilter, Vecom,

Contact Multiweld

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share