Multiweld nieuwe distributeur van Orbitalum

Multiweld nieuwe distributeur van Orbitalum van Multiweld

Door: Multiweld  30-07-2008
Trefwoorden: Metaaltechniek, Metaalverwerking, Pijpbewerking

Orbitalum is gespecialiseerd in pijpbewerking en levert machines en accessoires voor het snijden en bewerken van pijpen en buizen. De klanten van Orbitalum bevinden zich in onder andere de scheepsbouw, de levensmiddelen industrie, de chemische industrie en de vliegtuig industrie. Orbitalum kenmerkt zich door haar echte Duitse kwaliteit en de slogan "Precision, Power, Simplicity" wat terug te zien is in alle producten.

Multiweld zal de producten van Orbitalum direct aan de eindgebruiker verkopen, maar ook indirect via een handelskanaal. Om de samenwerking tussen Multiweld en Orbitalum binnen Nederland te bevorderen en de klanten te informeren en beter van dienst te zijn, gaan beide organisaties bij klanten langs om de producten te demonstreren.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

NOOT VOOR DE REDACTIE

1. Contact
Voor beeldmateriaal of aanvullende informatie kunnen journalisten contact opnemen met Olav de Swaaf, marketing manager Multiweld BV, telefoonnummer 0180 - 641 777 of e-mail odeswaaf@multiweld.com

2. Over Multiweld BV
Multiweld is in 1984 opgericht en als (las)technische groothandel uitgegroeid tot één van de markleiders binnen Nederland. Met een breed en diep assortiment van ruim 22.000 (las)technische producten is Multiweld in staat om voor ieder proces de juiste benodigdheden te leveren.

Kennis van zaken, een goede service en kwaliteitsproducten van toonaangevende fabrikanten vormen de basis van de filosofie! Mede door deze aanpak is Multiweld uitgegroeid tot één van de vooraanstaande toeleveranciers binnen Nederland. Vanuit het hoofdkantoor en centrale magazijn in Barendrecht worden relaties binnen de Benelux bediend door ruim 30 medewerkers.

4. Adresgegevens Multiweld BV
Multiweld BV
Riga 3
2993 LW Barendrecht
Postbus 252
2990 AG Barendrecht
Tel 0180-641777
Fax 0180-641770
Internet www.multiweld.com
Email info@multiweld.com

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
EINDE

Trefwoorden: Metaaltechniek, Metaalverwerking, Multiweld, Orbitalum, Pijpbewerking,

Contact Multiweld

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share