MULTIWELD OFFICIEEL “GEAUTORISEERD 3M WELDING DISTRIBUTOR”

MULTIWELD OFFICIEEL “GEAUTORISEERD 3M WELDING DISTRIBUTOR” van Multiweld

Door: Multiweld  01-10-2007
Trefwoorden: Metaal, Lassen, Lastechniek

3M, leverancier van o.a. automatische lashelmen, heeft Multiweld in Barendrecht aangesteld als geautoriseerd distributeur voor de 3M lastechnische producten.

De geautoriseerde distributeur dient aan een groot aantal voorwaarden te voldoen om deze erkenning te verkrijgen. Continue investeren in kennis middels een uitgebreid 3M trainingsprogramma is één van de vereisten. Daarnaast moet de organisatie een bepaalde omvang hebben en instaat zijn haar relaties van het juiste advies te voorzien. Ook op marketingvlak verwacht 3M dat haar distributeur voldoende initiatieven neemt. Tot slot dient een geautoriseerde 3M Welding Distributor een breed programma aan lastechnische producten te voeren.

Als distributeur voert Multiweld het volledige 3M assortiment. Van eenvoudig stoffilter tot een helm met een verse luchtsysteem of een systeem aangesloten op perslucht. Multiweld neemt bovendien als één van de eerste partners de nieuwe Speedglas SL 55 helm op in haar assortiment.

Zowel 3M als Multiweld zijn blij met het officiële predicaat van 3M Welding Distributor. Ter ondersteuning kan Multiweld gebruik maken van een exclusief beeldmerk welke speciaal voor geautoriseerde partners is ontwikkeld.

Trefwoorden: 3m, 3m Dealer, 3m Distributeur, 3m Welding Distributor, Ademhalingbescherming, Automatische Lashelm, Constructiebedrijven, Helm Met Luchtsysteem, Lashelm, Lasrook, Lasrookafzuiging, Lassen, Lassen En Snijden, Lastechniek, Metaal, Metaalverwerkende Industrie, Metaalverwerking, Mulax, Multiweld, Pijpleidingenindustrie, Sl55, Snijtechniek, Speedglas, Speedglas Sl55, Stoffilter,

Contact Multiweld

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share