MULTIWELD STUURT KLANTEN TERUG NAAR SCHOOL

MULTIWELD STUURT KLANTEN TERUG NAAR SCHOOL van Multiweld

Door: Multiweld  08-04-2008
Trefwoorden: Metaal, School, Opleiding

Persbericht: Multiweld stuurt klanten terug naar school

Barendrecht, 08 april 2008

Multiweld is een exclusieve samenwerking aangegaan met het Albeda College op het gebied van lasopleidingen. Doel van deze samenwerking is het vergroten van de kennis en vaardigheden onder klanten met als resultaat productiviteitsverbetering.

In de huidige tijd gaat de technologische ontwikkeling sneller dan voorheen. Ook binnen de wereld van het lassen is men continue opzoek naar verbetering en nieuwe functionaliteit. Lasmachines en de toepassingsgebieden zijn dan ook sterk onderhevig aan ontwikkeling.

“Als gevolg van de technologische ontwikkelingen moeten lassers door middel van trainingen en cursussen hun kennis en vaardigheden op peil houden. Het opleiden en trainen van de medewerkers heeft eveneens een positief effect op de motivatie en prestatie tijdens de dagelijkse werkzaamheden.”; aldus Ben Engelen, algemeen directeur Multiweld. “Wanneer onze klanten investeren in nieuwe lasmachines is het net zo belangrijk om de medewerkers te trainen die deze machines gaan bedienen. Zo leert de medewerker snel met de nieuwe machine te werken wat ten goede komt van de productiviteit. Wij zien het dan ook als onze plicht om klanten de mogelijkheid tot opleiden te bieden.”

Omdat het opleiden van mensen een vak apart is, is Multiweld opzoek gegaan naar een partner die deze lasopleidingen kan verzorgen. Na diverse ontmoetingen en uitvoerig overleg is in het Albeda College de perfecte partner gevonden.

“Het is één van onze kerndoelstellingen om optimale kwaliteit en service te verlenen aan onze klanten. Hiervoor kiezen wij uitsluitend voor partijen die dezelfde doelen naleven en kunnen waarborgen.”, aldus Olav de Swaaf, marketing manager Multiweld. “De keuze voor het Albeda College, als strategische partner, was dan ook een logische. Als één van de grootste opleidingsinstituten heeft het Albeda College vakbekwame docenten in huis die het vak lassen en het juist bedienen van de machines als geen ander weten te doceren. Onze klanten zijn dan ook in goede handen.”

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NOOT VOOR DE REDACTIE

1. Contact
Voor beeldmateriaal of aanvullende informatie kunnen journalisten contact opnemen met Olav de Swaaf, marketing manager Multiweld BV, telefoonnummer 0180 - 641 777, 06-24232528 of e-mail odeswaaf@multiweld.com

2. Beeldmateriaal
In de persmap treft u het logo van Multiweld en Albeda College aan evenals een foto van de ondertekening.

Onderschrift foto: De heer Boer (Albeda College) en de heer Engelen (Multiweld) ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst bijgestaan door het projectteam wat de samenwerking tot stand heeft laten komen.

V.l.n.r.: Wim Bank (Albeda College), Peter Otting (Albeda College), Olav de Swaaf (Multiweld), Hans Lazet (Multiweld) en Arjen Engelen (Multiweld)

3. Over Albeda College
Het Albeda College is een opleidingsinstituut voor middelbaar beroepsonderwijs en volwasseneneducatie in Rotterdam. Er zijn circa 2.400 medewerkers bij het Albeda College werkzaam, die jaarlijks ruim 25.000 deelnemers begeleiden.

De organisatie telt 50 locaties van waaruit ruim 350 opleidingen en kwalificatiemogelijkheden worden gedoceerd. Het Albeda College verzorgt beroepsonderwijs op het gebied van Gezondheidszorg, Welzijn Dienstverlening, Voeding, Economie en Techniek.

Binnen het Albeda College zijn uitsluitend vakkundige docenten in dienst die kennis en ervaring binnen een bepaald vakgebied hebben opgedaan.

Op de locatie Albeda College vestiging Heijplaat, worden lasopleidingen en –cursussen verzorgd. Naast vakdocenten heeft deze vestiging de beschikking over lasboxen waarin studenten en cursisten worden opgeleid in de standaarden van deze tijd.


4. Over Multiweld BV
Multiweld is in 1993 opgericht en als (las)technische groothandel uitgegroeid tot één van de marktleiders binnen Nederland. Met een breed en diep assortiment van ruim 22.000 (las)technische producten is Multiweld in staat om voor ieder proces de juiste benodigdheden te leveren.

Kennis van zaken, een goede service en kwaliteitsproducten van toonaangevende fabrikanten vormen de basis van de filosofie! Mede door deze aanpak is Multiweld uitgegroeid tot één van de vooraanstaande toeleveranciers binnen Nederland. Vanuit het hoofdkantoor en centrale magazijn in Barendrecht worden relaties uit bouw en industrie binnen de Benelux bediend door ruim 30 medewerkers.

De organisatie bestaat uit vier bedrijfsonderdelen; verkoop, verhuur, service en advisering. Deze onderdelen zijn integraal met elkaar verbonden waarmee kan worden ingespeeld op iedere behoefte van uit de markt.

Vanuit haar visie heeft Multiweld in de loop der jaren een aantal importeur- en dealerschappen verworven. In haar keuze voor fabrikanten staan productkwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid centraal.

Multiweld kiest alleen voor de topfabrikanten in een productsoort en hiermee is de kwaliteit richting onze klanten gewaarborgd. Alleen de beste producten zijn goed genoeg!

Multiweld is (ster)dealer van Lincoln Smitweld, Hitachi, Gloor, Flexovit, GenSet, Bata, North en Mulax. Als distributeur levert Multiweld producten van onder andere 3M, Abicor Binzel en Weldcraft. Tot slot is Multiweld exclusief importeur van onder andere S4, Walter Schnorrer, Brauer, Bymat, Dissolvo, Inelco, Protex, Devcon en Markator.

5. Adresgegevens Multiweld BV
Multiweld BV
Riga 3
2993 LW Barendrecht
Postbus 252
2990 AG Barendrecht
Tel 0180-641777
Fax 0180-641770
Internet: www.multiweld.com
Email: info@multiweld.com

Trefwoorden: Albeda College, Contract, Kerdoelstellingen, Lasapparatuur, Lasmachines, Lasopleidingen, Metaal, Metaalverwerkende Industrie, Multiweld, Ondertekening, Opleiden, Opleiding, Samenwerkingsovereenkomst, School, Technologische Ontwikkelingen,

Contact Multiweld

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share