NIEUWE WEBSITE MULTIWELD

NIEUWE WEBSITE MULTIWELD van Multiweld

Door: Multiweld  01-10-2007
Trefwoorden: Metaal, Lassen, Lastechniek

Op de nieuw vormgegeven website is actuele informatie te vinden over Multiweld. Tevens kan een bezoeker via een webshop, met ruim 15.000 (las)technische artikelen, uitgebreide productinformatie inzien en direct een offerte aanvragen. Bovendien zijn de artikelen voorzien van bruto verkoopprijzen waarmee Multiweld transparant naar de markt communiceert.

Gebruikersvriendelijkheid is een belangrijk uitgangspunt geweest bij de ontwikkeling van de nieuwe website. De navigatie is overzichtelijk en met de zoekmachine kan de bezoeker aan de website eenvoudig informatie vinden door het intypen van een enkel woord. De website is ontwikkeld voor een zeer brede doelgroep, namelijk iedereen die op zoek is naar (las)technische producten of uitgebreide informatie hierover.

Olav de Swaaf, marketing manager van Multiweld, noemt de nieuwe website overzichtelijker en vooral een stuk uitgebreider dan de oude. "Wij hebben heel bewust gekeken naar wat onze relaties verwachten van een website. Bezoekers aan een site blijken vooral op zoek te zijn naar gebruiksgemak, eenvoud, toegankelijkheid en complete informatie."

Informatievoorziening is al sinds jaar en dag speerpunt van de organisatie Multiweld. Vandaar dat een bezoeker de bestaande producten en diensten duidelijker en uitgebreider gepresenteerd krijgt. Tegelijkertijd worden nieuwe producten en acties aan het voetlicht gebracht.

De website www.multiweld.com wordt in de toekomst verder uitgebouwd met nieuwe onderdelen. "De website zal de komende tijd verder uitgebreid worden met relevante informatie als lasberekeningen, regel- en wetgeving en vakjargon. Tevens zijn wij bezig met de ontwikkeling die een klant in staat stelt om via de website een product direct te bestellen en de orderstatus te volgen.", aldus Olav de Swaaf.

Trefwoorden: 3m Dealer, 3m Distributeur, 3m Welding Distributor, Ademhalingbescherming, Automatische Lashelm, Constructiebedrijven, Helm Met Luchtsysteem, Lashelm, Lasrook, Lasrookafzuiging, Lassen, Lassen En Snijden, Lastechniek, Metaal, Metaalverwerkende Industrie, Metaalverwerking, Mulax, Multiweld, Pijpleidingenindustrie, Sl55, Snijtechniek, Speedglas, Speedglas Sl55, Stoffilter,

Contact Multiweld

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share