ODS Metering Systems BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Donk 6 , 2991 LE Barendrecht, Zuid-Holland

E-mail

Over ODS Metering Systems BV

ODS staat voor ruim 200 jaar kennis en kunde op het gebied van staalproducten, non-ferroproducten en materialen voor bouw en industrie.

Als één van de grootste multi-metal distributeurs van Nederland biedt ODS u een zeer uitgebreid assortiment, een gestroomlijnde logistiek, een breed spectrum aan bewerkingen en vakkundig advies.

ODS richt zich op de volgende markten:
Bouwnijverheid en Installatie
Staalconstructie en Constructiewerkplaatsen
Metaalverwerking en Verspaning
Meubelmakerij
Transportmiddelen

ODS is 100% dochter van de Duitse handelsonderneming Klöckner & Co AG. Klöckner & Co is de grootste producent-onafhankelijke distributeur van staal en metalen producten en een van de toonaangevende staal service center bedrijven in de gecombineerde Europese en Noord-Amerikaanse markten.

Klöckner & Co realiseert met ruim 11.000 medewerkers een omzet van zo’n 5,2 miljard euro in 2010.

ODS realiseert met ruim 500 medewerkers in Nederland een omzet van zo'n 260 miljoen euro en heeft vestigingen in: Barendrecht, Almelo, Amsterdam en Ridderkerk.

De missie
Het leveren van (metalen en kunststof) halffabrikaten, systemen en componenten aan de verwerkende industrie en overheidsbedrijven voor een breed scala aan activiteiten.

De organisatie
Ons uitgangspunt is op de vragen van onze klanten altijd een vakkundig en doelgericht antwoord te kunnen geven. Daarom hebben wij gekozen voor een marktgerichte organisatie met als kenmerk clustering van vakkennis, productkennis en marktkennis op één afdeling.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Mining

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Barendrecht Zuid-Holland

Is ODS Metering Systems BV in Donk 6, Barendrecht Zuid-Holland 2991 LE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Barendrecht Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Barendrecht Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Barendrecht Zuid-Holland, 2991 LE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817274]