Schaap Geluidstechniek

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zeemanstraat 29 , 2991 XR Barendrecht, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Schaap Geluidstechniek

Schaap Geluidstechniek:
Audiovisuele oplossingen voor een dynamische werksfeer

Weinig werknemers in ons land werken nog in saaie ruimtes met kale muren en een steriele uitstraling. In de moderne werkomgeving is steeds meer aandacht ontstaan voor het creëren van de juiste sfeerbeleving. Het is veel werkgevers inmiddels gebleken dat werken in een prettige werksfeer bijdraagt aan een betere prestatie. Schaap Geluidstechniek uit Barendrecht onderschrijft dit idee volledig. Wij verkopen en verhuren audiovisuele producten aan verschillende klanten. Hiermee geven zij kleur aan de ruimtes waarin zij werken. Schaap Geluidstechniek weet daarbij als geen ander welke producten er op de markt zijn om de interactie tussen bijvoorbeeld werknemers te vergroten. Bent u op zoek naar een meer dynamische beleving op de werkvloer? Of wilt u uw leerlingen op een moderne manier meer betrekken bij de lesstof? Schaap Geluidstechniek heeft voor elke wens op audiovisueel gebied een oplossing op maat.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

29-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Barendrecht Zuid-Holland

Is Schaap Geluidstechniek in Zeemanstraat 29, Barendrecht Zuid-Holland 2991 XR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Barendrecht Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Barendrecht Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Barendrecht Zuid-Holland, 2991 XR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3707108]