Meer kans op scheiding bij forenzen

Door: Scheiden, Echtscheiding, Alimentatie en Scheiding advies van de Scheidingsplanner  30-05-2011
Trefwoorden: Echtscheiding, Alimentatie, ScheidingMensen die elke dag lange afstanden moeten afleggen voor hun werk, belanden eerder in een echtscheiding dan mensen die dichterbij huis werken, blijkt uit een onderzoek onder Zweedse forenzen. Ongeveer tien procent van de Zweden moet ruim een uur reizen voordat ze aan het werk zijn. Het merendeel van de forenzen zijn samenwonende of getrouwde mannen met een gezin. Een onderzoeker bestudeerde bij ongeveer 2 miljoen forenzen de gevolgen van een langere reistijd.

Opmerkelijk was dat mannen die bereidwillig waren lange afstanden af te leggen voor hun werk , een hogere salaris hadden en een betere carrière, dan vrouwen die bereid waren langere afstanden af te leggen. Mannen die voor hun succesvolle baan ver moeten reizen betalen ook een hoge prijs. Ongeveer dertig procent van de huwelijken belandt in een scheiding. Lang onderweg zijn voor werk kan op langere termijn het gezinsleven beïnvloeden. Het is een kwestie van veranderen of scheiden en alimentatie betalen. 

Trefwoorden: Alimentatie, Echtscheiding, Scheiden, Scheiding

Contact Scheiden, Echtscheiding, Alimentatie en Scheiding advies van de Scheidingsplanner

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Ander nieuws en updates van Scheiden, Echtscheiding, Alimentatie en Scheiding advies van de Scheidingsplanner

24-05-2011

Hulp echtscheiding en ouderschapsplan

Een echtpaar met minderjarige kinderen dat gaat scheiden moet een ouderschapsplan opstellen. Een ouderschapsplan, ook wel een zorgplan is een