St IJsselmonde-Oost - Meliom Woonvoorziening en Dagbesteding

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kruidentuin 9 , 2991 RK Barendrecht, Zuid-Holland

E-mail

Over St IJsselmonde-Oost - Meliom Woonvoorziening en Dagbesteding

Meliom is een 24-uurs woonvoorziening waar begeleiding en ondersteuning, afhankelijk van de hulpvraag van de cliënt, wordt geboden. Samen met de cliënt wordt gezocht naar een passend antwoord op elke vraag.
Meliom heeft een centrale ingang, daarna maken de cliënten de keuze voor hun eigen woning. Er liggen 2 woningen op de begane grond en 2 woningen op de etage. Deze is te bereiken met de lift of met de trap. Elke woning binnen Meliom bestaat uit 6 of 7 zit/slaapkamers en een gezamenlijke woonkamer. De woningen op de begane grond hebben de beschikking over een tuin, de woningen op de etage hebben een groot gezamenlijk terras.

Sinds december 2009 heeft Meliom een eigen dagbesteding met de naam Lavendel. Gedurende vijf dagen per week wordt aan cliënten diverse activiteiten aangeboden. De activiteiten die aangeboden worden, sluiten zoveel mogelijk aan bij de persoonlijke wensen en mogelijkheden van de cliënten. Verder staat de naam Lavendel ook voor de sfeer die hier heerst: rustig, gemoedelijk, gezellig, sfeervol….als de geur van lavendel wanneer je erlangs strijkt met je handen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

21-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Home Health Care Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is St IJsselmonde-Oost - Meliom Woonvoorziening en Dagbesteding in Kruidentuin 9, Barendrecht Zuid-Holland 2991 RK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Begeleiding diensten in Barendrecht Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Barendrecht Begeleiding per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Barendrecht Zuid-Holland, 2991 RK, Nederland

 • Boumans Beheer

  Willem Alexanderplnts 8 Barendrecht Zuid-Holland 2991 ND

 • Idee & Zo

  Piet Heinstraat 27 Barendrecht Zuid-Holland 2992 BM

 • Menk

  Middeldijk 56 L-4A Barendrecht Zuid-Holland 2992 SJ

 • Freetime-ict

  Spieringwater 13 Barendrecht Zuid-Holland 2993 DM

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816876]