Thermatras B.V.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zwolseweg 33 , 2994 LB Barendrecht, Zuid-Holland

E-mail

Over Thermatras B.V.

Thermatras® is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het inmeten, produceren en monteren van thermische isolatie in de vorm van duurzame isolatiematrassen.

Oorspronkelijk werden isolatiematrassen toegepast in de scheepvaart. Tijdens de economische crisis in de scheepvaart gedurende de jaren ‘80, werden vele scheepswerven gesloten. Gedurende deze tijd was Thermatras® genoodzaakt andere markten te benaderen, zoals de utiliteitsbouw en de industrie.

Isolatiematrassen worden nu gebruikt voor het vasthouden van warmte bij werktuigbouwkundige installaties, zoals gasturbines, stoomturbines, uitlaatgassensystemen, c.v.-, heetwater-, oververhitwater-, stoom-, condens, thermische olie, stoomgetracede- en electrischgetracede installaties. Met name voor appendages en apparaten, die na het isoleren regelmatig onderhoud vereisen.

Ieder afzonderlijk Thermatras® isolatiematras is een uiterst duurzaam maatwerkproduct van hoge kwaliteit. Het Thermatras® isolatiematras is een thermische isolatie, vervaardigd van glasweefsel, eventueel in combinatie met synthetisch weefsel, gevuld met Rockwool isolatiemateriaal en voorzien van duurzame r.v.s. bevestigingshaken. De r.v.s. bevestigingshaken worden met elkaar verbonden door middel van r.v.s draad. Om de isolatievulling niet te laten verschuiven, worden de isolatiematrassen genopt. Hierdoor ontstaat de voor het product zo kenmerkende matrasstructuur.

De toepassingsvormen van Thermatras® isolatiematrassen zijn zeer divers. In feite kunnen we alle gecompliceerde vormen in werkbouwkundige installaties met onze matrassen isoleren. We zijn vooral actief in Nederland, België, Duitsland en Italië, maar exporteren tevens naar andere landen.

Thermatras® biedt met het opstellen van specifieke besparings-analyses energieadviseurs een doeltreffend middel bij het adviseren van opdrachtgevers. Deze ondersteuning vanuit Thermatras® heeft al zeer vaak tot succesvolle implementaties van energiebesparende maatregelen geleid.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Industrial Insulation

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Barendrecht Zuid-Holland

Is Thermatras B.V. in Zwolseweg 33, Barendrecht Zuid-Holland 2994 LB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Barendrecht Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Barendrecht Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Barendrecht Zuid-Holland, 2994 LB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229268]