Van Hemert Woonsfeer

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: 't Vlak 5 , 2991 EP Barendrecht, Zuid-Holland

E-mail

Over Van Hemert Woonsfeer

Voor Van Hemert Woonsfeer in Barendrecht zijn ‘puur vakmanschap, een goed advies, maatwerk, een goede service en betaalbare kwaliteit’ al jaren vanzelfsprekend.

We proberen onze klanten niet alleen het beste te bieden, maar proberen hen ook steeds te blijven verrassen. Dat heeft ons de afgelopen jaren een grote en trouwe klantenkring opgeleverd. En daar zijn we best trots op!

Dat onze klanten ook in de toekomst bij ons blijven kopen, vinden wij niet vanzelfsprekend. Wij zullen ons moeten blijven bewijzen. Daarom zijn wij aangesloten bij de ‘Interieurspecialist’, een collectief van vakspecialisten in de woninginrichting in Nederland. Jaarlijks zullen wij getoetst worden aan de kwaliteitsnormen die gesteld worden aan een Interieurspecialist. Dit geeft u de zekerheid dat u ook in de toekomst bij ons aan het juiste adres bent!

Heeft u vragen? Aarzel dan niet om ons te bellen.

Openingstijden

Ma
-
Di - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Furniture Shops

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Van Hemert Woonsfeer in 't Vlak 5, Barendrecht Zuid-Holland 2991 EP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Barendrecht Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Barendrecht Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Barendrecht Zuid-Holland, 2991 EP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3665603]