Bierplu

Bierplu van Van Slobbe Premiums - Relatiegeschenken

Door: Van Slobbe Premiums - Relatiegeschenken  16-04-2009
Trefwoorden: Reclame, Promotie, Relatiegeschenk

De Partyplu & Bierplu: feestnummer onder de premiums

Een pluutje bier graag!

Een rondje geven op een drukbezocht evenement of in een volle kroeg was nog nooit zo makkelijk! Met een opvouwbaar dienblad in de vorm van een paraplu kun je 8 volle glazen met 1 hand boven je hoofd dragen. En zo door een mensenmassa manoeuvreren zonder op je kleding of van een ander te morsen.


Bierplu
De Bierplu is een paraplu met 8 gaten van 6 cm doorsnede. Hierin passen 95 % van alle plastic (bier)glazen.


Partyplu
De Partyplu is voorzien van speciale ondersteuningsbandjes voor glazen in alle soorten en maten. Zo serveert u net zo makkelijk een glaasje prik als een fluitje bier. Ook handig voor het rondbrengen van koffie op kantoor.

Knoei-proof
Bij een beetje morsen blijft de drank keurig op het stevige nylon doek liggen. Gutst alles uit de glazen? Geen probleem. De drank loopt gewoon langs de zijkanten naar beneden en zelf blijf je droog!

Veelkleurig
De paraplu wordt geleverd in een bijpassende hoes met een handige karabijnhaak die zo aan je broek kunt gespen. Zowel de paraplu als de hoes zijn in alle kleuren leverbaar en (op ieder segment) te bedrukken met uw eigen logo, afbeelding of tekst. Ook de kleur van het handvat en de plastic uiteinden kunt u zelf bepalen. Kies uw eigen kleurencombinatie. Afgestemd op uw huisstijl, het evenement of de laatste modekleuren.

Plu houders
Onze speciale pluhouders maken het helemaal voor u af. Er zijn houders die je in het zand of gras kunt prikken, zodat de Bier- of Partyplu gelijk een handig tafeltje wordt. En houders die met een houder op terrastafels kunnen worden vastgezet. Bedrukt met uw logo brengt u een heel terras onder de paraplu van uw bedrijf!

Trefwoorden: Bedrukte Bierplu, Bierplu, Biertray, Dienblad Evenementen, Paraplu, Partyplu, Plu, Pluutje Bier, Promotie, Reclame, Relatiegeschenk,

Contact Van Slobbe Premiums - Relatiegeschenken

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share