Badkamercomfort.nl

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hogeveenseweg 81 , 2731 LB Benthuizen, Zuid-Holland

E-mail

Over Badkamercomfort.nl

Wij zijn een webwinkel die zich speciaal richt op mensen die moeite hebben met de dagelijkse handelingen in en om de badkamer. Wij bieden hiervoor artikelen aan die ten goede komen aan zelfstandigheid, zodat mensen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen.
In onze webwinkel vindt u artikelen voor de douche, bad, toilet en wastafel, zoals douchekrukjes, beugels en handgrepen en andere handigheden om het verblijf in de badkamer zo comfortabel en veilig mogelijk te maken. Voor een compleet overzicht verwijzen wij graag naar onze website: www.badkamercomfort.nl
Tevens zijn wij gespecialiseerd in het geven van allerlei adviezen en kunnen wij voor u de voorzieningen installeren, want Badkamercomfort.nl is onderdeel van Klus Compleet. Een klusbedrijf dat al jaren werkzaam is in de regio Leiden/Zoetermeer/Alphen aan den Rijn.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/Badkamercomfort

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Benthuizen Zuid-Holland

Is Badkamercomfort.nl in Hogeveenseweg 81, Benthuizen Zuid-Holland 2731 LB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Benthuizen Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Benthuizen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Benthuizen Zuid-Holland, 2731 LB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3757756]