Golfshop Bentwoud BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Boslaan 3 , 2731 LD Benthuizen, Zuid-Holland

E-mail

Over Golfshop Bentwoud BV

In onze Golfshop bieden wij u een ruim assortiment op het gebied van kleding, schoenen en accessoires. Onze deskundige medewerkers helpen u graag met de aanschaf van de benodigde materialen. Ook het huren van diverse clubs behoort tot de mogelijkheden. Advies op maat, zodat u de baan met de juiste en in stijl zijnde outfit kunt betreden.

De Golfshop is onderdeel van Golfbaan Bentwoud. Golfbaan Bentwoud leent zich uitstekend voor het spel van ervaren en? (?nog?) ?onervaren golfers.? ?Vanwege het openbare karakter en de verscheidenheid in banen,? ?kan iedereen bij Golfbaan Bentwoud de passie voor de golfsport leren kennen en beleven.? ?De golfbaan biedt kwaliteit en veelzijdigheid.? ?Bovendien maakt Golfbaan Bentwoud golfen mogelijk tegen een aantrekkelijk tarief.
Meer weten over Golfbaan Bentwoud?? ?Neem gerust contact met ons op.
Voor praktische vragen belt u met 0172 – 58 30 10.

Kaart

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Golfshop Bentwoud BV in Boslaan 3, Benthuizen Zuid-Holland 2731 LD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Benthuizen Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Benthuizen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Benthuizen Zuid-Holland, 2731 LD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816978]