Gräper BV Aannemingsbedrijf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dorpsstraat 77 , 2731 AM Benthuizen, Zuid-Holland

E-mail

Over Gräper BV Aannemingsbedrijf

Ons familie bedrijf bestaat al meer dan honderd jaar en daar zijn wij trots op! Ons bedrijf is een midden-klein bedrijf dat al vele malen van vader op zoon is overgegaan.

Wij hebben een vaste groep van timmerlieden en werken altijd met onze vaste onderaannemers. Vakmanschap en kwaliteit is wat bij ons in de jaren altijd gewaarborgd is gebleven.

Mocht u plannen hebben om te nieuwbouwen, maar ook om te verbouwen, denk aan aanbouw, dakopbouw, dakkapel, serres, dakvensters e.d. maak dan vrijblijvend een afspraak met ons en wij sturen u vrijblijvend een zeer scherpe offerte.

Ook voor diverse onderhoudswerkzaamheden aan uw woning, zoals het vervangen van uw houten kozijnen ( die wij overigens zelf maken in onze eigen werkplaats en daardoor zeer scherp geprijsd zijn) maar ook uiteraard het plaatsten van kunstof kozijnen, het vervangen van boeidelen, onderhoud aan goten, vernieuwen van dakplaten en dakpannen, kortom voor al het mogelijke onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres!

Een degelijk stukje werk, voor een eerlijke prijs!

Kaart

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

14-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Gräper BV Aannemingsbedrijf in Dorpsstraat 77, Benthuizen Zuid-Holland 2731 AM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Benthuizen Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Benthuizen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Benthuizen Zuid-Holland, 2731 AM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823421]