Schadenet Zoetermeer

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Werven 5 , 2731 AZ Benthuizen, Zuid-Holland

E-mail

Over Schadenet Zoetermeer

Schadenet B.V. is een professionele autoschadeherstelketen van franchisenemers in Nederland.
Schadenet is een transparante organisatie met duidelijke communicatielijnen.
Met een uitstekende landelijke dekking, een grote mate van flexibiliteit en kwalitatief hoogstaand vakwerk onderscheidt Schadenet zich in de automotive markt. Alle vestigingen maken gebruik van de meest geschikte en best passende technologie. Een efficiënte uitvoering van het schadeherstel maakt het mogelijk hoge kwaliteit tegen een gunstig prijsniveau aan te bieden. De medewerkers zijn professioneel en vakkundig, terwijl uiteraard volgens de Arbo-voorschriften wordt gewerkt.

Schadenet zet zich in om het milieu zoveel mogelijk te ontlasten. Dat doet Schadenet door gebruik te maken van technieken en producten met oog en verantwoordelijkheid voor het milieu. Alle franchisenemers repareren onder milieunormering, keurmerk en regelgeving als FOCWA, ISO, KZS, Milieuvergunning en -certificaat. Bovendien loopt Schadenet vooruit op het gebied van groen schadeherstel.

Het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen-beleid van Schadenet is gericht op het vinden van de juiste balans tussen de zorg voor haar medewerkers, het milieu en haar winstgevendheid (People, Planet en Profit).

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Auto Repairs

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Benthuizen Zuid-Holland

Is Schadenet Zoetermeer in De Werven 5, Benthuizen Zuid-Holland 2731 AZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Benthuizen Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Benthuizen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Benthuizen Zuid-Holland, 2731 AZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3729455]