Autoservice Bergambacht

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Molenlaan 9 B , 2861 LA Bergambacht, Zuid-Holland

E-mail

Over Autoservice Bergambacht

Autoservice Bergambacht is een jong en flexibel bedrijf. Wij richten ons op het optimaal onderhouden en repareren van uw auto. Service is waar ons bedrijf op is gebaseerd, zo zorgen wij ervoor dat u zorgeloos van uw auto kunt blijven genieten tegen aantrekkelijk lage kosten. Onze werkwijze is open en transparant, zo weet u altijd vooraf wat u van ons kunt verwachten en komt u nooit voor verassingen te staan. Daarnaast houden wij van persoonlijk contact met onze klanten en maakt u afspraken omtrent het onderhouden en repareren van uw auto meestal met de persoon die de werkzaamheden ook daadwerkelijk uitvoert. Uw wensen staan bij ons altijd centraal en dus bent u als klant bij Autoservice Bergambacht nog steeds Koning!
U bent bij Autoservice Bergambacht aan het juiste adres voor: APK, onderhoud, reparaties, zomer- en winterbanden (ook voor de gratis opslag hiervan), aircoservice en -onderhoud, trekhaken, ruitreparatie, storingsdiagnose en alle andere denkbare werkzaamheden aan uw voertuig.
Ons bedrijf is gevestigd aan de Molenlaan te Bergambacht en is direct gelegen aan de N207 en dus uiterst goed bereikbaar. Op deze moderne en representatieve locatie wordt u welkom geheten door onze uiterst deskundige en ervaren medewerkers. Tevens is in onze volledig ingerichte werkplaats alle benodigde apparatuur en gereedschap aanwezig om uw auto op vakkundige wijze te onderhouden en repareren. Vervangend vervoer in de vorm van een leenauto, -scooter of fiets is bij ons altijd kosteloos. Heeft het u voorkeur om even te wachten tot uw auto klaar is? Dan kunt u, onder het genot van een kopje koffie of thee rustig plaatsnemen in onze speciaal ingerichte wachtruimte waar u tevens gebruik kunt maken van de gratis wifi - verbinding.
Voor specifieke informatie en/of een vrijblijvende offerte kunt u ons bereiken via 0182 23 50 20 of info@autoservicebergambacht.nl, maar uiteraard zien wij graag dat u een bezoek brengt aan ons bedrijf.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/AutoserviceBergambacht/

Categorieën: Car Dealers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Autoservice Bergambacht in Molenlaan 9 B, Bergambacht Zuid-Holland 2861 LA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Bergambacht Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bergambacht Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bergambacht Zuid-Holland, 2861 LA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228043]