Peter Noordam van KPMG naar Bisnez Management

Door: Bisnez Management  26-04-2006
Trefwoorden: Management, Management Advies

Uitbreiding dienstverlening met advies

BERGAMBACHT – Met ingang van 1 mei breidt Bisnez Management, specialist in de uitvoering van complexe managementopdrachten, haar dienstverlening uit met advisering. Hiertoe is drs. Peter Noordam aangetrokken als Directeur Advies. Noordam was voorheen werkzaam bij o.a. KPMG Information Risk Management en Atos KPMG Consultancy, is schrijver van managementliteratuur en initiatiefnemer van het Business & IT Trends Institute. Hij zal zich binnen Bisnez bezighouden met de opzet van een adviestak rond grootschalige transformaties en reorganisaties met een duidelijke ICT insteek.

Frans den Boer, directeur van Bisnez, spreekt over de vervulling van een langgekoesterde wens: “Vanaf het begin had ik de ambitie onze dienstverlening uit te breiden met advisering rond complexe managementtrajecten. Met deze dienstverlening van Peter kan Bisnez managers voorzien van onafhankelijk advies op het snijvlak van business en ICT met een duidelijke toegevoegde waarde. Dat sluit naadloos aan op onze huidige dienstverlening en voorziet in een behoefte bij onze relaties. Peter is als projectleider verantwoordelijk geweest voor een aantal grote veranderings­processen en weet dus uit eigen ervaring waar hij over spreekt. Dat is voor ons een absolute voorwaarde bij advisering. Dikke rapporten vol mooi geformuleerde, maar onbruikbare adviezen liggen er genoeg in de overbekende onderste laden bij managers. Adviseren is prima, maar wel vanuit eigen ervaring, in duidelijke taal en met werkelijk oog voor de klant. Daar staat Bisnez voor.”

Gedeelde filosofie
Peter Noordam (41) was tot zijn komst naar Bisnez werkzaam bij KPMG en verant­woordelijk voor de opzet en uitbouw van ICT Advisory. Hij heeft vele publicaties op zijn naam staan, waarbij het uitgangspunt steeds is: ‘concreet, helder en toepas­baar’. Daarnaast is Noordam als docent verbonden aan de UVA postdoctorale opleiding ‘Operational Auditing en EDP Audit’ en veelgevraagd spreker over ‘IT Trends en ontwikkelingen’. Hij motiveert zijn overstap: “Naast deskundigheid op zijn vakgebied kan een goede adviseur enkel iets toevoegen bij klanten als aan twee randvoorwaarden is voldaan: een vertrouwensrelatie met de klant en onafhankelijkheid. Deze filosofie vind ik terug bij Bisnez Management als één van de weinige organisaties. Kleinschalig, hoge kwaliteit en, of het nu gaat om ICT projectmanagement of ICT advisering, de absolute ambitie om toegevoegde waarde voor die klant te bereiken vanuit een eerlijke, onafhankelijke vertrouwensrelatie.”

Trefwoorden: Management, Management Advies

Contact Bisnez Management

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share