Bouwbedrijf Bakker Arkel BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Ambachtstraat 16 , 2861 EX Bergambacht, Zuid-Holland

E-mail

Over Bouwbedrijf Bakker Arkel BV

Bouwbedrijf Bakker Arkel is als familiebedrijf al meer dan 65 jaar actief op het gebied van (ver)nieuwbouw, renovatie, onderhoud en projectontwikkelingen vooral in West - Nederland.

De 65 medewerkers zijn werkzaam vanuit de 3 vestigingen Arkel, Bergambacht en Capelle aan den IJssel en nog een depot in Rotterdam West. Zowel wat betreft nieuw- en verbouw als renovatie en planmatig onderhoud beschikken we over actuele referenties in de gezondheidszorg, onderwijs, winkels, kantoren, bedrijfsgebouwen en woningbouw.

Specialisaties:

Ons bedrijf heeft de afdeling Niet Planmatig Onderhoud / reparatie mutatie onderhoud de laatste jaren sterk geprofessionaliseerd. Wij zijn dan ook trots dat we met een aantal (toonaangevende) corporaties meerjarencontracten hebben kunnen afsluiten.

Bakker Arkel is al meer dan 10 jaar actief in de zwambestrijding. Het onderkennen, bestrijden en op een juiste wijze renoveren van aangetaste panden zodat zwam in de toekomst niet terug komt heeft zich ontwikkeld tot een specialisme. Circa 2500 woningen hebben we reeds onderhanden gehad.

Ons bedrijf staat voor innovatief, oplossings- en resultaatgericht en een snelle, doeltreffende wijze van handelen in het belang van de klant.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Building, Carpentry & Construction Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Bergambacht Zuid-Holland

Is Bouwbedrijf Bakker Arkel BV in Ambachtstraat 16, Bergambacht Zuid-Holland 2861 EX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Bergambacht Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bergambacht Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bergambacht Zuid-Holland, 2861 EX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827350]