Rietdekbedrijf Bergambacht

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Henry Dunantstraat 37 , 2861 VD Bergambacht, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Rietdekbedrijf Bergambacht

Rietdekbedrijf Bergambacht oefent al jaren lang het ambacht van het rietdekken uit, met name in de Krimpenerwaard en omstreken.

Er zijn in Nederland niet veel ambachtelijke rietdekkers meer. Ongeveer 350 bedrijven, met een bezetting van gemiddeld 2,4 man zijn actief. Bij grote opdrachten wordt veel samengewerkt.

Het vak is door de eeuwen heen in wezen niet veel veranderd. De technieken en gereedschappen die vroeger werden gebruikt zijn veelal nog dezelfde als nu. Maar uiteraard is de uitvoering aangepast aan de eisen van de huidige tijd.

Wij hechten veel waarde aan het vakmanschap en zijn natuurlijk ook aangesloten bij de Vakfederatie Rietdekkers, de branche-organisatie van rietdekkers in Nederland.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Roofing

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Rietdekbedrijf Bergambacht in Henry Dunantstraat 37, Bergambacht Zuid-Holland 2861 VD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Bergambacht Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bergambacht Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bergambacht Zuid-Holland, 2861 VD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817768]