Promotiedag Bruiloft Discoshow 24 Maart

Promotiedag Bruiloft Discoshow 24 Maart van Dj Bruiloft Drive-in Show

Door: Dj Bruiloft Drive-in Show  05-03-2007
Trefwoorden: Bruiloft, Trouwen, Huwelijk

Het verzorgen van bruiloft discoshows vergt veel ervaring. Die ervaring vindt u hier bij onze DJ's die al jaren actief zijn als bruiloft DJ. Onze ervaring vertaalt zich in een zeer professionele aanpak van uw bruiloftsfeest.


U wilt kwaliteit en een feest op maat. Een DJ die uw favoriete platen draait, of misschien wel een combinatie van drive-in show en band. Bij ons staat flexibiliteit hoog in het vaandel. In een gesprek voorafgaand aan uw bruiloft kunt u uw wensen kenbaar maken.


Op zaterdag 24 maart 2007 organiseren wij een speciale promotiedag voor onze Bruiloftshow. U kunt die dag onze show bezichtigen en natuurlijk meer informatie inwinnen over onze show. Indien gewenst maken wij meteen een offerte op maat voor uw bruiloft.
Daarnaast is er natuurlijk gelgenheid om kennis te maken met de bruiloft DJ's.

De promotiedag wordt georganiseerd in sport en partycentrum 'Berghonk' in Bergschenhoek. Tussen 13.00 en 16.00 uur zijn wij graag bereid om al uw vragen te beantwoorden. Kom gerust een kijkje nemen, de koffie staat klaar!

Trefwoorden: Bekijken, Bezichtigen, Bezichtiging, Bruiloft, Deejay, Discjockey, Discoshow, Diskjockey, Dj, Dj's, Drive-in Show, Drive-inn Show, Huwelijk, Promodag, Trouwen, Trouwfeest,