Groenewegen Aannemersbedrijf BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Weg en Bos 78 , 2661 GZ Bergschenhoek, Zuid-Holland

E-mail

Over Groenewegen Aannemersbedrijf BV

Met meer dan 36 jaar ervaring en een vakkundig team van werknemers zorgen wij steeds voor een kwalitatief en volgens afspraak eindresultaat. Wij zijn werkzaam in de gehele regio Zuid-Holland maar daarbuiten is ook geen uitzondering.

Onze diensten variëren van het realiseren van uw nieuwbouw woning of bedrijfspand tot aan een (kleine() verbouwing of uitbreiding. Voor zowel zakelijke opdrachtgevers als particulieren realiseren wij de mooiste bouwprojecten. Met grote precisie zorgen onze ervaren vakmannen ervoor dat elke detail, groot of klein, tot in de puntjes worden afgewerkt. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Tevens kunnen wij voor u het voortraject uit handen nemen door het maken van advies en ontwerptekeningen inclusief het verzorgen van de benodigde bouwvergunningen met toebehoren.

Naast het aannemingsbedrijf is de dochteronderneming Groenewegen Vastgoed, Onderhoud en Beheer bv. onlosmakelijk met elkaar verbonden. Waar Aannemersbedrijf Groenewegen bouwt zorgt Vastgoed, Onderhoud en Beheer voor het onderhouden van de toekomst.

Heeft u bouw,- of verbouwplannen aan uw woning of zou u kleinere werkzaamheden cq wijzigingen aan uw woning willen doorvoeren, dan kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen. Bent u geïnteresseerd? Neem gerust een kijkje op onze website of neem direct contact met ons op.

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Groenewegen Aannemersbedrijf BV in Weg en Bos 78, Bergschenhoek Zuid-Holland 2661 GZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Bergschenhoek Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bergschenhoek Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bergschenhoek Zuid-Holland, 2661 GZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822381]