Lindehoeve Partycentrum Restaurant De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rottekade 31 32 , 2661 JN Bergschenhoek, Zuid-Holland

E-mail

Over Lindehoeve Partycentrum Restaurant De

Restaurant 'De Lindehoeve' is een gezellig restaurant dat gevestigd is in het recreatiegebied het 'Hoge Bergse Bos' in Bergschenhoek. Omringd door bos en weiland vlak aan het riviertje de Rotte, zou je niet zeggen dat deze boerderij zich op een steenworp afstand van Rotterdam bevindt. De uitstraling van het restaurant zowel aan de buiten- als binnenkant is warm en sfeervol.

Bij ons is het heerlijk om onder het genot van een aperitiefje of een kopje koffie bij de open haard plaats te nemen. Het vuur en de rust nemen de dagelijkse haast even weg om gewoon ongestoord te genieten. Maar ook bij mooi weer is 'De Lindehoeve' uitermate aantrekkelijk om op het terras te genieten van de zon, of om even wat te eten tijdens een fietstocht. In ‘De Lindehoeve’ kunt u in alle rust genieten van elkaar, onder het genot van een goede maaltijd, kortom een combinatie van het goede van wat het leven ons te bieden heeft.

U kunt bij ons lunchen, dineren, een kopje koffie of een borreltje drinken. Ook kunt u bij ons terecht voor uw zakelijke bijeenkomsten. Tevens kunnen wij u een fantastische bruiloft, receptie of verjaardag bezorgen. Het is mogelijk de huwelijksvoltrekking in Restaurant De Lindehoeve of op ons schip te laten plaatsvinden. De ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente Lansingerland zal u in de sfeervolle Lindezaal of op De Reiger in de echt verbinden.

Namens ons en onze medewerkers bent u van harte uitgenodigd om het zelf eens te ervaren in ons restaurant.

Openingstijden

Ma - Di
Gesloten
Wo - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, American Express, Diners Club, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Restaurants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Lindehoeve Partycentrum Restaurant De in Rottekade 31 32, Bergschenhoek Zuid-Holland 2661 JN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurants diensten in Bergschenhoek Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bergschenhoek Restaurants per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bergschenhoek Zuid-Holland, 2661 JN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3757347]