Eerste TrackJack geveild voor het goede doel

Eerste TrackJack geveild voor het goede doel van Trackjack Europe

Door: Trackjack Europe  14-05-2009
Trefwoorden: Gps, Vinden, Veiling

Initiatief veiling
Eén van de oprichters van TrackJack is tevens lid van De Ronde Tafel Berkel en Rodenrijs, wat deel uitmaakt van de Nederlandse Tafelronde. Elk jaar steunt de Ronde Tafel meerdere maatschappelijke doelen door middel van de persoonlijke inzet van de leden en door inzameling van geld. Ditmaal was het initiatief om de opbrengst van het eerste verkochte product van TrackJack te doneren aan een goed doel. Door middel van een veiling werd er getracht de opbrengst ervan zo hoog mogelijk te krijgen.

Gezamenlijke opbrengst
TrackJack is een leverancier van GPS volgsystemen en de verkoopprijs van een apparaat bedraagt normaliter €149,-. Dit bedrag werd de startprijs van de veiling waarna door de leden geboden kon worden om het apparaat te bemachtigen en op deze wijze geld te schenken aan een goed doel. De leden besloten, na een aantal keer over elkaar heen te hebben geboden, hun bedragen bij elkaar te leggen om zo tot een bedrag van €2000,- te komen.

Goede doel: Viva la Donna
Er is gekozen om dit bedrag te schenken aan Viva la Donna. Deze stichting is opgericht met als doel om vrouwen die door kanker zijn getroffen te ondersteunen door middel van herstel en wellnessprojecten. Zo organiseren zij op 16 mei a.s. De Puike Pruikendag. De doelstelling van deze dag is om vrouwen met kanker die niet in de gelegenheid zijn zelf een pruik aan te schaffen er één te schenken.

Meer informatie
Het bedrag van €2000,- zal volgende week overhandigd worden aan Viva la Donna. Meer informatie over deze stichting of De Puike Pruikendag is te vinden op www.vivaladonna.nl.

Trefwoorden: Goed Doel, Gps, Track&trace, Trackjack, Veiling, Vinden, Volgsysteem

Contact Trackjack Europe

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share